EXCLUSIV  Horoscop, sâmbătă, 14 august 2021

Horoscop, sâmbătă, 14 august 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop, sâmbătă, 14 august 2021. Sursă foto: Pixabay

Horoscop. Mercur se apropie de un careu cu Nodurile Lunare.

Berbec

Nu te vei simți deloc în apele tale. Îți va fi greu să conectezi trăirile tale interioare cu așteptările apropiaților. Ei vor să te distrezi alături de ei.

Taur

Vei încerca să îți menții punctul de vedere și să nu te lași convins atunci când prietenii vor dori să facă o schimbare în agenda zilei.

Gemeni

Vei avea senzația că trebuie să împaci și capra și varza. Dacă nu începi să te enervezi și îți dai timp, chiar vei reuși.

Rac

Încearcă să nu tragi concluzii pripite bazate pe experiența ta anterioară. Fă tot posibilul să asculți și variantele oamenilor din jur.

Leu

Astăzi poți cunoaște oameni noi. Vei învața multe de la aceștia și vei observa la finalul zilei că te simți mult mai încrezător.

Fecioară

Mercur este cam stresat și așa vei fi și tu. Dar Venus și Marte te susțin. Totuși nu îți încărca programul zilei cu multe activități.

Balanță

Îi lași pe toți să creadă că te simți bine, dar pe dinăuntru ai o senzație de goliciune. Într-o asemenea zi, odihna este importantă.

Scorpion

Prietenii îți dau mari bătăi de cap. Se schimbă de la o oră la alta și nu țin cont și de părerea ta. Vei trăi emoții extreme astăzi.

Săgetător

Ai fi vrut ca astăzi să nu fii nevoit să preiei responsabilități, dar nu ai ce face. Va trebui să te asiguri că oamenii dragi se țin de cuvânt.

Capricorn

O plimbare ți-ar face mult bine. Fie că mergi singur undeva, fie că mergi într-o vizită. Activitățile spirituale sunt bine aspectate.

Vărsător

Discuțiile cu partenerul vor ocupa toată ziua. Și nu te gândi că vă veți contrazice, ci pur și simplu aveți de recuperat din timpul săptămânii.

Pești

Partenerul va avea opinii puternice și va trebui să acționezi după cum zice. Mai ales în ceea ce privește partea cu treburile gospodărești.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel