EXCLUSIV  Horoscop, sâmbătă, 11 septembrie 2021

Horoscop, sâmbătă, 11 septembrie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop, sâmbătă, 11 septembrie 2021. Sursă foto: Pixabay

Horoscop. Astăzi, emoțiile noastre vor trece de la o extremă la alta. 

Berbec

Sfatul astrelor este să nu încerci să le faci pe plac altora, ci să te relaxezi. Nu vei avea energie pentru problemele altora.

Taur

Relația cu partenerul se poate îmbunătăți dacă vei face ceva în mod conștient. Așteptările de la celălalt vor fi falimentare.

Gemeni

Obiectivul tău pentru această zi ar trebui să fie joaca. Să cauți motive să te bucuri precum un copil și să nu îți pese de alții.

Rac

Vei avea câteva drumuri de făcut. Și nu doar pentru a rezolva treburile tale gospodărești, dar pentru a ajuta și o persoană.

Leu

Vor fi mai multe cheltuieli decât te-ai fi așteptat. Familia va avea nevoie de ajutorul tău. Deci nu prea vei avea timp să respiri.

Fecioară

Oamenii îți cer sfaturi, iar astăzi, intuția îți va funcționa perfect. Marte încă mai este în semnul tău, deci ai nevoie de activitate fizică.

Balanță

Ai multe planuri pentru astăzi, dar uiți că nu ai energie. Încearcă să nu tragi prea mult de tine. Poate cauți ajutoare.

Scorpion

Cu Luna și Venus în semnul tău, ziua aceasta va fi plină de emoții și dorință de afecțiune. Nu este recomandat efortul.

Săgetător

Nu este cazul să te implici în discuții cu persoane bârfitoare și nici să crezi tot ce auzi. Ferește-te de oamenii care le știu pe toate.

Capricorn

Dacă vei decide să pleci la drum, trebuie să știi că Soarele și Marte te susțin. Îți oferă energie și resursele necesare în acest sens.

Vărsător

Această zi este despre propria persoană. Ce nevoi, dorințe și frici ai. Indiferent de fapte sau evenimentele la care vei participa.

Pești

Vei trece de la o stare la alta din cauza partenerului. Și asta pentru că este nesigur și pentru că dă dovadă de iresponsabilitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel