Horoscop, miercuri, 4 septembrie 2019

Nimeni nu îi întrece astăzi pe Săgetători la capitolul ambiție și energie
Nimeni nu îi întrece astăzi pe Săgetători la capitolul ambiție și energie

Horoscop. Nu este cazul pentru Gemeni să își pună cenușă singur în cap dacă au făcut o greșeală la locul de muncă, iar Racii se simt că s-a acumulat prea multă oboseală și se vor victimiza că nu pot să le facă pe toate chiar singur.

Berbec

Careul dintre Venus și Neptun îți va oferi multe revelații în ceea ce privește viața ta amoroasă. Poți descoperi aspecte neplăcute sau lucruri ascunse, asta din cauza ta. pentru că ai avut așteptări nerealiste.

Taur

Partenerul are nevoie de atenția ta totală și va face tot ce îi stă în putere să te deturneze la celelalte activități. Așteaptă-te și la apariția unor cheltuilei inevitabile.

Gemeni

Nu este cazul să îți pui cenușă singur în cap dacă ai făcut o greșeală la locul de muncă. Caută o soluție și vei vedea că superiorii și colegii nu te vor apostrofa deloc.

Rac

Simți că s-a acumulat prea multă oboseală și te vei victimiza că nu poți să le faci pe toate chiar singur. Cel mai bine ar fi să găsești câteva clipe de liniște și să meditezi la ce nu funcționează așa cum ți-ai dori în viața ta.

Leu

Evită să faci ochi dulci și altor persoane, mai ales dacă ești într-o relație stabilă și de durată. Există riscul să afle partenerul tău. Pentru cei singuri, aspectele de astăzi oferă șansa de a cunoaște persoane noncomformiste.

Fecioară

Mercur este în continuare în conjuncție cu Marte, în semnul tău, deci vei trece prin diverse stări. Senzația principală va fi aceea că ești în criză. Financiară, amoroasă sau socială. Este doar o senzație.

Balanță

Te întrebi de ce ai parte doar de neșansă și obstacole când tu știi că nu ai greșit cu nimic. Este o zi în care pui prea multă presiune pe tine și în care fugi de asumarea responsabilității.

Scorpion

Te simți ca un spectator într-o piesă de teatru cu multe personaje. Oamenii apropiați, membrii familiei, colegii trec toți prin multe evenimente neașteptate și toate planurile în care erai și tu implicat se schimbă.

Săgetător

Nimeni nu te întrece astăzi la capitolul ambiție și energie. Respingi orice refuz și intri pe geam dacă ți se închide ușa. Bineînțeles că vor apărea și persoane rău intenționate care vor dori să îți ia din strălucire.

Capricorn

Orice polemică începută astăzi nu se va termina bine pentru tine. Și nu pentru că nu ai avea argumentele necesare, ci pentru că partenerii de discuție nu vor fi deloc diplomați și serioși.

Vărsător

Nu tot ceea ce îți zice superiorul este literă de lege. Nu te încrede atât de mult în vorbele sale și nu te grăbi. Înainte de a trece la muncă, verifică dacă proiectul respectiv este și în avantajul tău, nu doar al lui.

Pești

Ai de luat o decizie care o va dezavantaja pe persoana iubită. Oricât te-ai chinui, nu găsești cale de mijloc și ești disponibil să îți asumi orice deznodământ. Evită visatul cu ochii deschiși și procrastinarea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel