EXCLUSIV  Horoscop, miercuri, 29 martie 2023

Daniela Simulescu/Fotografie emisiune
Daniela Simulescu/Fotografie emisiune

Horoscop. Luna tranzitează semnul Racului. 

Mercur se rupe de conjuncția cu Jupiter. Marte se apropie de un trigon cu Saturn. Vorbim mult și repede, dar când este vorba de acționat vom avea tendința de procrastinare. Și cum Venus va face mâine o conjuncție cu Uranus, vă recomand să aveți grijă la modul în care cheltuiți. 

Berbec

Te vei frustra des pentru că una zici, alta faci. Nici nu este nevoie să ți se atragă atenția, îți dai seama singur și te superi. 

Taur

Te va acompania permanent o senzație de instabilitate interioară. Și din când în când și o frică nejustificată de schimbare. 

Gemeni

Te poți baza fără probleme pe prieteni astăzi. Măcar pentru un sfat. Este una dintre acele zile în care ai nevoie de o perspectivă diferită. 

Rac

Luna îți tranzitează semnul. Recomandabil este să îți urmezi intuiția. Dacă simți că un proiect nu este pentru tine, renunță!

Leu

Schimbarea atitudinii este cheia succesului. Dar atenție, că doar tu poți face asta! Nu trebuie să aștepți validarea altora!

Fecioară

Mintea este și cel mai bun aliat, dar îți poate crea și diverse neplăceri. Încearcă să nu îți expui public chiar toate scenariile. 

Balanță

Este una dintre acele zile în care încerci să le faci pe toate. Dar îți vei da seama repede că nu este atitudinea câștigătoare. 

Scorpion

Gândește, socotește și abia pe urmă treci la acțiune! Și te va ajuta să discuți și cu oameni mai experimentați ca tine. 

Săgetător

Astrele îți recomandă să nu te grăbești cu nicio cheltuială serioasă. Ai nevoie de mai multe date înainte de a lua o decizie. 

Capricorn

Cu Soarele, Mercur și Jupiter în sectorul familiei și al gospodăriei, este clar că trebuie să fii mai comunicativ cu rudele. 

Vărsător

Te gândești la prea multe idei. Și te stresezi suplimentar. Astrele îți recomandă să te preocupi de locuința ta mai mult. 

Pești

Vei căuta diverse motive să cheltuiești bani. Câteodată pe nimicuri. Și bineînțeles că îți vei face numeroase reproșuri. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel