EXCLUSIV  Horoscop, miercuri, 19 mai 2021

Horoscop, miercuri, 19 mai 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop, miercuri, 19 mai 2021. Sursă foto: Pixabay

Horoscop. Soarele se pregătește să iasă din semnul Taurului. Mâine va intra în Gemeni.

Berbec

Vei avea tendința să te plângi prea mult de orice. Mai ales de ce nu îți iese din prima. Colegii nu vor fi de acord cu victimizarea ta și te vor evita.

Taur

Este posibil ca încăpățânarea să fie la cote maxime. Și asta pentru că ai multe frici. Vei ține cu dinții de absolut tot. Astfel vei întârzia intenționat niște proiecte.

Gemeni

Mercur se apropie ușor ușor de faza retrogradării. Vei observa că se încurcă planurile, că apar întârzieri și că ești total neputincios în momentele provocatoare.

Rac

O parte din tine este activată de Marte, care își doreste acțiune. Dar cealaltă parte, care depinde mult de Venus și Mercur, te face să gândești prea mult.

Leu

Va trebui să fii mai atent la modul în care comunici cu șefii sau persoanele cu autoritate. Orice gest rebel va fi imediat apostrofat.

Fecioară

Astrele îți recomandă să ai grijă la ce promisiuni faci oamenilor din sfera profesională. Intențiile tale sunt poate cele mai bune, dar vor fi greu de pus în practică.

Balanță

Accepți orice mai puțin discuțiile despre bani. Refuzi să vorbești despre veniturile și cheltuielile tale. Și nu vrei să știi nici situația celorlalți.

Scorpion

S-ar putea să fii tras la răspundere la serviciu, însă nu din cauza ta. Ai grijă cu cine te aliezi! Din fericire găsești soluțiile necesare să rezolvi orice problemă.

Săgetător

Nu lăsa pe mâine ce poți face astăzi! Mai ales la serviciu. Orice tentativă de amânare te va costa dublu. Deci încearcă să fii cât mai eficient.

Capricorn

Saturn, guvernatporul tău, se apropie de retrogradare. Acest fapt te va obliga să fii mult mai serios, dar și să accepți realitatea așa cum este ea.

Vărsător

Ar fi cazul să te gândești la cât de echilibrat a fost stilul tău de viață în ultima perioadă. La mâncare, somn și mișcare. Dacă nu a fost, e nevoie de schimbare.

Pești

Tu ai vrea mai multă stabilitate, dar în cadrul familiei au loc evenimente care îți dau peste cap multe planuri. Nu lăsa furia să își facă de cap!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel