EXCLUSIV  Horoscop, miercuri, 19 ianuarie 2022

Daniela Simulescu, astrolog
Daniela Simulescu, astrolog

Horoscop. Soarele va intra mâine în Vărsător. 

Cei cu marcaj cardinal(Berbec, Rac, Balanță, Capricorn) în harta natală vor resimți în continuare efectele Lunii Pline de ieri. Soarele se pregătește să iasă din Capricorn și să intre în Vărsător. Veți observa că Mercur retrograd va prinde mai multă forță. Deci aveți mai multă grijă la tot ce înseamnă tehnologie și blocaje în comunicare.

Berbec

În curând, Marte, guvernatorul tău își va schimba semnul. Este posibil să simți o nevoie intensă de a face mișcare sau de a sparge gheața într-un domeniu.

Taur

Astrele îți recomandă să primești agitația de la serviciu ca pe o mare oportunitate. Toate încurcăturile te vor scoate mai mult în față.

Gemeni

Poate apărea un scurtcircuit în comunicarea cu partenerul. Din grabă, nu dați atenție unor detalii și veți ajunge să vă contraziceți.

Rac

Atenția ta se va îndrepta către portofel. Astrele îți recomandă să verifici cheltuielile de ieri și să știi sigur care sunt veniturile tale.

Leu

Luna îți tranzitează semnul. Deci vei fi mai conștient de stările tale. Dar atenție că vei trece de la bucurie la tristețe foarte repede.

Fecioară

Este recomandabil să nu lași nimic ce poți face astăzi pe ziua de mâine. Soarele își va activa sectorul muncii și nu vei mai avea timp de nimic.

Balanță

Dacă familia te roagă să fii mai prezent, ar fi recomandabil să o faci. Problemele de la serviciu vor fi doar niște scuze forțate din partea ta.

Scorpion

Revii asupra multor situații și te zbați prea mult. Astrele îți recomandă să te axezi pe comunicare. Ceilalți te vor ajuta.

Săgetător

Energia primită de la Marte este prielnică unor acțiuni îndrăznețe, activității fizice, consumului în mod eficient a furiei acumulate.

Capricorn

Soarele va ieși din semnul tău. De mâine vei fi mai atent la roadele faptelor din ultima lună. Și chiar vei fi preocupat de optimizare în orice domeniu.

Vărsător

Este posibil ca somnul să îți fie afectat. Și bineînțeles nivelul de energie. Dar de mâine îți vei recupera forțele și dorința de nou.

Pești

Vei observa încă de astăzi că nu mai răspunzi la invitațiile apropiaților ca înainte. Vei deveni destul de selectiv cu programul tău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel