EXCLUSIV  Horoscop, miercuri, 15 septembrie 2021

Horoscop, duminică, 12 decembrie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop, duminică, 12 decembrie 2021. Sursă foto: Pixabay

Horoscop. Astăzi, Marte intră în semnul Balanței unde va sta până pe 31 octombrie.

 

Berbec

Relațiile vor fi dinamizate. Fie că este vorba de cele personale, fie că este vorba de cele profesionale. Cu greu vei fi răbdător.

Taur

Atitudinea ta față de colegi se va schimba. Proiectele de la serviciu se vor înmulți și vei fi nevoit să preiei câteva pe lângă cele de acum.

Gemeni

Vei începe să vrei mai multă atenție, mai ales pe plan profesional. Și îți vei manifesta dorințele și neîmplinrile într-un mod zgomotos.

Rac

Conflictele cu membrii familiei se vor amplifica și vor fi greu de gestionat. Toată lumea vrea pace, dar nu se folosește deloc diplomația.

Leu

Marte îți va da imboldul necesar să te ocupi de chestiuni administrative pe care le-ai tot amânat. Acum nu mai poți scăpa de ele.

Fecioară

Marte va tranzita casa banilor, deci va trebui să fii mai atent la cheltuieli. Vor exista momente când vei acționa după impuls.

Balanță

Intrarea lui Marte în semnul tău îți va oferi curaj, ambiție, dar și destul stres. Astrele îți recomandă să ai o activitate fizică.

Scorpion

Vei dori să intri într-un con de umbră. Ai nevoie de o perioadă în care să stai cu tine și să îți dai seama de mai multe lucruri.

Săgetător

Îi poți motiva mai ușor pe ceilalți, dar te vei și enerva deseori pe ei. De cele mai multe ori, pentru că ai impresia că sunt prea leneși.

Capricorn

Cariera va deveni precum un film de acțiune. Discuțiile tale cu șefii se vor schimba. Vei observa multă grabă în rândul colegilor.

Vărsător

Marte îți va cere să îți construiești principii puternice, să te ții de ele și să le aplici zi de zi. Începe o perioadă bună pentru studii.

Pești

Vei dori să îți ajuți partenerul din punct de vedere financiar sau să obții sprijin de la el. Verifică dacă ai toate taxele și impozite plătite.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel