EXCLUSIV  Horoscop, miercuri, 13 martie 2024

Astrolog Daniela Simulescu, DC News
Astrolog Daniela Simulescu, DC News

Horoscop zilnic. Juno face o opoziție cu Saturn. 

Pe 13 martie, Juno retrograd din Fecioară face o opoziție cu Saturn din Pești. Aici vom avea de-a face cu o serie de negocieri care se vor bloca. Iar nerăbdarea poate crea multiple frustrări.

Berbec

Nu uita că Marte, guvernatorul tău, încă se află într-o poziție care te sprijină. Mai ales când este vorba de zona socială. Deci profită!

Taur

Există riscul de a fi influențabil nu de către persoanele bine intenționate. Astrele îți recomandă să nu te grăbești cu deciziile. 

Gemeni

Excesul de zel în carieră nu va fi văzut cu ochi buni de către colegi și șefi. Cel mai bine ar fi să cauți un echilibru. 

Rac

Astrele vor să ieși din zona de confort. Să nu pierzi timpul degeaba. Poate faci o călătorie sau înveți ceva nou. 

Leu

Nu crede promisiunile pe plan financiar! Nu este cazul să te gândești deja la ce vei face cu anumite sume de bani pe care încă nu le ai. 

Fecioară

Când vei întâlni rezistență la propunerile tale, te vei confrunta cu furia. Trebuie să înveți să o procesezi astfel încât să nu îți distrugă progresul. 

Balanță

Lenea îți va apărea la ușă deseori, dar tu trebuie să o eviți cât se poate de mult. Procrastinarea nu este cea mai bună idee astăzi. 

Scorpion

Discuțiile cu persoana iubită vor scoate la suprafață unele subiecte de care te-ai temut. Dar, de ce fugi, de aia nu scapi!

Săgetător

Dacă în carieră, totul merge de minune, nu înseamnă că și acasă va fi la fel. Sau invers. Este nevoie să găsești un echilibru. 

Capricorn

Te grăbești când este vorba de tranzacții. Poate îți impui să aduni informații suplimentare înainte unei investiții serioase. 

Vărsător

Marte vine cu agitație, dar și cu un surplus de curaj. Ar fi păcat să nu fii mai sigur pe tine, să nu îți ceri drepturile sau să stai degeaba. 

Pești

Cu Soarele și Venus în semnul tău, ai chef de interacțiune cu mai mulți oameni. Cauți compania unor persoane total diferite de tine. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel