EXCLUSIV  Horoscop, miercuri, 10 aprilie 2024

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Avem o conjuncție Marte-Saturn. 

Avem o conjuncție între Marte și Saturn în semnul Peștilor. Marte este considerat Micul Malefic pentru că reprezintă agresivitatea, impulsivitatea, riscurile, repezeala, duritatea, separarea, ruperea. Saturn este Marele Malefic pentru că se ocupă de limite, austeritate, restricții, blocaje, întârzieri, exigență. În urma ciocnirii celor doi, vor apărea frustrarea și reziliența. Altfel spus, tot răul spre bine.

Berbec

Este una dintre acele zile în care te vei simți blocat orice ai face sau ai zice. Recomandarea astrelor este să nu ieși în evidență. 

Taur

Prietenii nu vor putea fi alături de tine așa cum ți-ai dori. Dar nu îți face probleme, sigur vei găsi metodele bune de a te descurca singur. 

Gemeni

La serviciu, atmosfera nu este neapărat cea mai plăcută. Va fi una chiar apăsătoare. Încearcă să nu îți pierzi încrederea. 

Rac

Astrele îți recomandă să stai departe de discuțiile referitoare la cine are dreptate. De asemenea, acordă atenție în plus chestiunilor administrative. 

Leu

Te vei confrunta cu mai multe limitări pe plan financiare care te vor face să îți pierzi optimismul. Fii mai deschis și comunicativ cu persoanele dragi. 

Fecioară

Conjuncția Marte-Saturn are loc în casa a șaptea, a relațiilor. S-ar putea ca partenerul să te și motiveze, dar să te și supere. 

Balanță

Nu te mai poți baza pe sprijinul unor colegi. Și s-ar putea să te stresezi prea mult. Încearcă să ții cont că ai nevoie și de o pauză din când în când. 

Scorpion

Astrele vor ca tu să fii matur pe plan afectiv. Față de persoana iubită sau față de copii. Și să îți reamintești că dragostea trece prin stomac. 

Săgetător

S-ar putea să fii nevoit să te ocupi de unele reparații în gospodărie. Încearcă să nu grăbești luarea deciziilor importante. 

Capricorn

Conjuncția Marte-Saturn s-ar putea să te sprijine. Pentru că te va face și glumeț, dar și serios. Le vei împăca pe ambele în beneficiul tău. 

Vărsător

Astrele îți recomandă să fii mai atent la capitolul financiar. S-ar putea să nu fii atent la unele detalii destul de importante. 

Pești

Conjuncția Marte-Saturn din semnul tău aduce și motivație, dar și muncă grea. Încearcă să îmbini utilul cu plăcutul. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel