Horoscop, marți, 9 aprilie 2019

Crişan Andreescu / 08 apr 2019 / 18:33 Salveaza PDF Comentarii
Leii se remarcă astăzi  pe plan social
Leii se remarcă astăzi pe plan social

Horoscop. Berbecii vor simți nevoia mai mult ca oricând a unei stabilități materiale, iar Gemenii vor simţi nevoia de repaus pentru a se "reaşeza în albia lor" ori pentru a înţelege corect sensul unor ipostaze de viaţă.

Berbec

Berbecii vor simți nevoia mai mult ca oricând a unei stabilități materiale. Doresc să facă economie sau găsească o nouă modalitate de a face venituri. Vor fi apreciați deoarece găsesc cuvintele potrivite și îi vor convinge pe toți de puterea lor. Din 11 aprilie, Jupiter va intra în mişcare aparent retrogradă, până pe 12 august. Acesta va introduce necesare reaşezări de crezuri şi ataşamente importante pentru viaţa şi cariera nativilor.

Taur

Taurii vor avea parte de drumuri, dialoguri incomode, efort de informare cu privire la o chestiune financiară. Au o incapacitate mărită de a comunica, corespondenţă defectuoasă sau întârziată, amânări cu sau fără explicaţie ori motiv coerent. Taurul va intra în mişcare retrogradă, din 11 aprilie, când Jupiter va reformula, în următoarele patru luni, multe premise materiale. Astfel că, nativii vor avea parte de susţinere financiară, succesiuni, partaje, beneficii de orice fel.

Gemeni

Gemenii vor simţi nevoia de repaus pentru a se "reaşeza în albia lor" ori pentru a înţelege corect sensul unor ipostaze de viaţă. între 8 aprilie, după ora 23.15, şi dimineaţa zilei de 11 aprilie, etapă mult mai bună pentru Gemeni car or avea energie, entuziasm, chef de viaţă, dinamism, spirit tânăr, iniţiativă, curaj şi fantezie. Gemenii vor încerca să rezolve cea mai mare parte a problemelor lor cu rente pe calea dialogului, a corespondenţei, ei fiind,întotdeauna, cei care vor oferi soluţii destul de inspirate şi de pragmatice.

Rac

Racii sunt bântuiți de propriile gânduri. Sunt nedumeriți și nemulțumiți de viitor, dar și de propriile calități. Își fac procese de conștiință puternice și li se pare că nu sunt sunt suficient de categorici, de implicaţi, de curajoşi, de eficienţi sau de expliciţi în afirmarea dorinţelor şi punctelor lor de vedere. Mai exact, Racii se tem că sunt lași!

Leu

Leii se remarcă pe plan social. Au schimburi de impresii, de idei, de soluţii, dar şi controverse ori dispute menţinute într-un cadru firesc şi politicos. Starea de sănătate le dă însă bătăi de cap. Afecţiunile vechi se intensifică ori revin după o perioadă de remisiune. La capitolul dragoste, Leii vor intra într-o perioadă de autocontrol. Nu e vor mai lăsa ghidați de plăceri şi satisfacţii sentimentale, senzoriale, sexuale, ci vor acțiuna după cum le dictează rațiunea.

Fecioară

Fecioarele vor avea parte de provocări inedite, fiind puse în situaţia să vorbească în faţa unei asistenţe, să facă declaraţii oficiale, să se exprime în presă, în online sau în întrunirile importante. Nativii vor susţine corect sau vor onora cu brio provocarea în funcţie de vârstă, educaţie şi vor face o impresie puternică în rândul celor care îi ascultă/citesc/urmăresc: Fecioarele se remarcă pe plan profesional și social. Urmează o perioadă de progres masiv!

Citeste mai multe pe romaniatv.net

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2020 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23