Horoscop, marți, 5 noiembrie 2019

Taurii nu se mai înțeleg cu nimeni astăzi
Taurii nu se mai înțeleg cu nimeni astăzi

Horoscop. Dacă un membru al familiei  Racilor nu își dă atenția pe care consideră că o merită, nu este cazul să se inflameze. 

Berbec

Careul dintre Marte și Pluto încă își face efectul. Ai vrea să treci la treabă, să închei brusc un parteneriat sau să spui clar și răspicat ce te deranjează, dar te simți blocat.

Taur

Nu te mai înțelegi cu nimeni astăzi. Ceilalți parcă vorbesc alte limbi. Dificultățile apărute în comunicare te vor frustra și obosi peste măsură.

Gemeni

Nu pune la suflet jignirile primite de la persoanele dragi. Trec prin momente grele și nu reușeșc să gestioneze eficient agitația din viața lor. Răbdarea te va ajuta enorm.

Rac

Dacă un membru al familiei nu îți dă atenția pe care consideri că o meriți, nu este cazul să te inflamezi. Posibil să se răzbune pentru o întâmplare mai veche.

Leu

Drumurile pe care le faci astăzi nu vor fi lipsite de neprevăzut, deci înhamă-te cu multă răbdare când pleci. Încearcă să ai soluție de rezervă pentru orice faci.

Fecioară

Dacă vrei să îți cumperi un obiect important, caută cel mai bun raport calitate-preț. Nu te lăsa păcălit de reclamă sau de fotografii bine realizate atunci când iei decizia.

Balanță

Și tu încă mai ești vizat de careul dintre Marte și Pluto. Te cuprinde un sentiment de panică imediat ce primești o veste ce nu îți convine sau o replică mai agresivă.

Scorpion

Tu nu te poți plânge că nu faci față stresului greu de stăpânit. De obicei, reacționezi cel mai bine în timpul crizelor, deci vei fi cel care se detașează și ia deciziile marcante.

Săgetător

Astrele îți recomandă să nu îți faci mari planuri deoarece totul este confuz și nu vei reuși să fii practic. Rezolvă mai întâi chestiunile din trecut, și abia pe urmă ocupă-te și de viitor.

Capricorn

Toți se pot baza astăzi pe tine, ai păreri pertinente și capacitatea de a organizare exact atunci când     sunt debusolați. Nu uita să îți păstrezi modestia.

Vărsător

Orice provocare de la locul de muncă este de fapt o oportunitate deghizată, deci nu refuza nicio propunere sau proiect. Asigură-te că te implici cu mare pasiune.

Pești

Toți apropiații se plâng de lipsa banilor, iar empatia ta exagerată s-ar putea să îți dăuneze. Nu îi împrumuta imediat, ci după ce discuți toate detaliile cu ei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel