Horoscop, marți, 3 martie 2020

Taurii  vor fi  nevoiți  să fie cu ochii în patru
Taurii vor fi nevoiți să fie cu ochii în patru

Horoscop. Părinții și partenerul Săgetătorilor se pun de acord asupra unui plan într-un mod care îi face să se simtă exclus.

Berbec

Te vei lăsa ușor doborât de gândurile negative. Astăzi nici măcar tu nu mai ai încredere în tine, deci nu te aștepta ca oamenii din jur să fie încântați de tine.

Taur

Va fi nevoie să fii cu ochii în patru. Cel mai probabil, un proiect pe care îl considerai finalizat va reveni în atenția superiorilor care ți-l vor oferi din nou.

Gemeni

Ești tras la răspundere pentru o greșeală care nu îți aparține. Și vei încerca să demonstrezi acest fapt, însă fără prea mari rezultate.

Rac

Ești prea autoritar astăzi, atât la serviciu cât și acasă, și nici tu nu înțelegi de ce. Poate că vrei să mai elimini dezordinea din viața ta.

Leu

Ramâi marcat de atitudinea neprietenoasă a colegilor și cauți înțelegere la anumite persoane care nu te critică deloc. Încearcă să îți dai seama dacă exagerezi.

Fecioară

Partenerul te pune în fața faptului împlinit când îți cere să iei o decizie importantă. Nu mai poți amâna, deci fă-ți curaj.

Balanță

Vor apărea discuții referitoare la cele mai recente cheltuieli, unele pe care nu le consideri atât de importante. Partenerul în schimb nu este deloc mulțumit.

Scorpion

Persoana iubită îți atrage atenția că nu te-ai ținut de promisiuni. Tu ai și uitat despre ce este vorba, deci nu vei lua în seamă reacția sa.

Săgetător

Părinții și partenerul se pun de acord asupra unui plan într-un mod care te face să te simți exclus. Nu te grăbi cu semnarea documentelor!

Capricorn

Parcă este nevoie de o serie de îmbunătățiri ale înfățișării fizice. Sau poate postura nu este cea mai potrivită. Vei fi foarte pofticios.

Vărsător

Speri să nu fii nevoit să reiei anumite discuții cu o persoană care nu îți este dragă și faci tot ce se poate, dar din păcate nu vei scăpa.

Pești

Varietatea de informații primite nu reușesc decât să te transforme într-o persoană confuză. Recomandabil este să amâni deciziile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel