Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Horoscop, marți, 25 ianuarie 2022

Astrologul Daniela Simulescu. Horoscopul zilei la DCNews
Astrologul Daniela Simulescu. Horoscopul zilei la DCNews

Horoscop. Careu Lilith-Neptun.

Astăzi avem un careu între Lilith din Gemeni și Neptun în Pești. Trebuie să fim atenți să nu ne lăsăm păcăliți, implicați în proiecte pline de scurtături. Compromisurile și fentarea legii nu vor fi deloc susținute. De asemenea, poate apărea destulă confuzie. Astrele ne recomandă să nu ne ascultăm tot timpul mintea. Mercur retrograd se pregătește să iasă din Vărsător și să se întoarcă în Capricorn.

Berbec

Discuțiile cu superiorii nu vor fi pe placul tău. Fugi de orice tentativă de autoritate. Nu vrei deloc să ți se spună ce și cum să faci.

Taur

Astrele îți recomandă să fii mai comunicativ. Nu este de ajuns să îi asculți pe ceilalți, trebuie să ai și tu păreri pe care să le exprimi.

Gemeni

Vei avea impresia că lumea din jurul tău este confuză, însă de fapt este ceea ce atragi tu. Nu este o zi bună oentru decizii radicale.

Rac

Vei fi într-o permanentă evadare. Vrei să fugi de tensiunile de la serviciu sau de nemulțumirile familiei. Fă bine să nu fugi de tine!

Leu

Orice emoție intensă resimțită astăzi este precum un semnal de alarmă. Astrele te invită să îți oferi mai mult timp și să te odihnești.

Fecioară

Unele probleme mai vechi de la serviciu se vor rezolva. Dar asta nu înseamnă că nu vor apărea altele. Încrederea oarbă nu este potrivită.

Balanță

Atmosfera zilei va depinde mult de oamenii pe care îi vei avea în jurul tău. Așa că ar fi recomandabil să fii mai selectiv.

Scorpion

Comunici cu ușurință tot ceea ce simți și crezi. Nici ție nu îți vine să crezi cât de deschis ești. Cunoștințele tale îi vor uimi pe cei din jur.

Săgetător

Nu ai foarte multă energie și îl rogi pe partener să te ajute. Acesta se va implica serios. Nu te vei abține de la unele cheltuieli inutile.

Capricorn

Cu Marte în semnul tău, vei începe să simți multă furie. Inițial îți va crea o stare de disconfort, dar ea poate fi motorul unor acțiuni avantajoase.

Vărsător

Marte îți va crea multe momente de frustrare și furie. Va trebui să găsești o cale prin care să le ponderezi. Odihna ajută mult.

Pești

Te gândești prea mult la viitor. Astrele te invită să fii mai prezent. Încearcă să devii mult mai pragmatic în chestiunile profesionale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel