EXCLUSIV  Horoscop, marți, 18 ianuarie 2022

Daniela Simulescu, astrolog
Daniela Simulescu, astrolog

Horoscop. Lună Plină în Rac. 

Astăzi avem prima Lună Plină din 2022. Și se petrece în semnul Racului. Acest eveniment beneficiază de o conjuncție Soare-Pluto, destul de radicală, care ne poate purta emoțiile de la o extremă la alta. Sau să spunem lucruri despre unele fapte vechi și dureroase. Așa că aveți grijă la modul în care vă consumați timpul alături de persoane care vă pot provoca.

Berbec

În ciuda lunii pline care afectează echilibrul dintre personal și profesional, reușești să scapi cu grație din absolut orice problemă. Marte te ajută.

Taur

Poți fi un foarte bun mediator pentru cei dragi. Și chiar vei insista să îi ajuți. Modul în care comunici va fi cheia soluției.

Gemeni

Axa financiară va fi afectată de luna plină. Astrele îți recomandă să găsești un echilibru între venituri și cheltuieli. Alții nu te pot ajuta.

Rac

Ceilalți par foarte detașați de tine și nu te simți bine. Ești foarte nesigur și ai vrea să comunici acest fapt cuiva fără teamă.

Leu

Oboseala își va spune cuvântul în absolut orice vei face. Chiar vei avea nevoie de odihnă suplimentară și de mai multe ore de somn.

Fecioară

Anumite vești neplăcute despre persoanele dragi te îngrijorează. Toată ziua vei fi destul de preocupat și nu te vei putea concentra.

Balanță

Orice faci la serviciu poate deveni foarte vizibil. Depinde doar de tine dacă va fi ceva bun sau ceva mai neplăcut.

Scorpion

Toți din jurul tău se preocupă de concepte și abstract, iar tu ești sătul. Vrei să vezi și să auzi de lucruri concrete și pragmatice.

Săgetător

Te deranjează cheltuielile celor dragi. Vei dori să porți o discuție serioasă cu ei și să încerci să îi convingi să fie mai chibzuiți.

Capricorn

Te vei înțelege greu cu partenerul. Parcă nu îl auzi sau nu te aude. Va exista un blocaj de comunicare, referitor la treburile gospodărești.

Vărsător

Luna Plină te obligă să schimbi ceva din rutina ta. Poate chiar să renunți la unele obiceiuri. Astrele te invită să te odihnești.

Pești

Astrele îți recomandă să nu îți faci multe așteptări legate de prieteni. Pentru că altfel vei rămâne destul de dezamăgit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel