Horoscop, marți, 17 decembrie 2019

Eforturile Racilor  dau rezultate la serviciu sau la treburile casei
Eforturile Racilor dau rezultate la serviciu sau la treburile casei

Horoscop. Gemenii știu  că mai au de terminat multe proiecte înainte de vacanță, dar reușesc cu greutate să le prioritizeze.

Berbec

Aspectul pozitiv dintre Marte, guvernatorul tău, și Saturn, planeta responsabilității, te ajută să duci la final unele planuri de mult începute.

Taur

Insiști prea mult că ai dreptate, iar colegii se vor enerva pe tine. Îți vor reproșa faptul că pierd timp prețios din cauza încăpățânării tale.

Gemeni

Știi că mai ai de terminat multe proiecte înainte de vacanță, dar reușești cu greutate să le prioritizezi. În plus, neînțelegerile de acasă te indispun.

Rac

Eforturile tale dau rezultate la serviciu sau la treburile casei. Te simți bine pentru că reușești să păstrezi un echilibru în modul de a cheltui.

Leu

Carisma este instrumentul care îți va aduce multe laude și reușite. Vei încerca să termini într-un mod superficial treaba de la serviciu și îți va și ieși.

Fecioară

Opui rezistență la orice nouă propunere din partea colegilor. Te plângi că oricum ai destule pe agenda ta și că nu mai ai nevoie de muncă în plus.

Balanță

Ajungi la concluzia că ți-ai cam ignorat rudele, mai ales pe cele mai apropiate. Și vei decide să le acorzi mai mult timp și să încerci să le ajuți dacă au nevoie.

Scorpion

Ești singurul care reușește să se țină de promisiuni și acasă și la serviciu. Vei fi apreciat și acest fapt îți va oferi mai multă încredere în tine.

Săgetător

Ideile tale sunt prea costisitoare pentru cei din jur. Exagerezi și nu pui la socoteală faptul că nu toți au resursele tale. Nu ar strica să fii mai cumpătat.

Capricorn

Partenerul irosește veniturile proprii și va fi nevoit să apeleze la tine. Vei fi de acord să îi acorzi o sumă, dar cu anumite condiții mai neplăcute.

Vărsător

Certurile din familie te consumă prea mult. Ai vrea să te detașezi total de acest aspect. Apropiații te vor ruga să îi sfătuiești și să le fii aproape.

Pești

Îți complici singur existența la muncă. Te plângi non-stop doar pentru că ai impresia că nu ești băgat mai des în seamă și validat de colegi și superiori.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel