Horoscop, marți, 14 aprilie 2020

Horoscop. Peștii au nevoie de prieteni devotați. 

Berbec

Careul dintre Soare și Pluto te obligă să te confrunți cu numeroase lupte de putere, la serviciu și acasă. Nu le poți ști tu chiar pe toate. 

Taur

Nu vrei să începi niciun alt proiect până când nu ești sigur că ai scăpat de restanțe. Astfel, vei pierde ceva timp cu investigațiile.

Gemeni

Trigonul dintre Venus și Marte te ajută să faci lucrurile care îți plac, care te bucură cu adevărat. Ceilalți vor fi inspirați de tine. 

Rac

Discuțiile cu partenerul nu sunt făcute pentru a afla cine are dreptate, ci pentru a învăța să comunici ce îți convine sau nu. 

Leu

Prietenii au soluții pentru orice problemă apărută. Nu ezita să le ceri ajutorul atunci când trebuie! Orgoliul nu își are rostul în aceste vremuri.

Fecioară

Partenerul nu este de acord cu planurile tale. Îți va reproșa că nu ești atent la cheltuieli și că ar trebui să fii mai chibzuit. 

Balanță

Membrii familiei se implică în conflictele pe care le ai cu persoana iubită. Ai face bine să nu le permiți prea mult acest lucru. 

Scorpion

Nu ai probleme neapărat mari, însă ești urmărit de multe nemulțumiri mici și nu reușești să te liniștești. Parcă acestea au pus stăpânire pe mintea ta.

Săgetător

Cei care au copii trebuie să fie mai atenți la comportamentul lor. Cei mici vor fi foarte neîndemânatici. Ceilalți vor fi tentați să facă multe cheltuieli. 

Capricorn

Te apuci de curățenie și devii foarte cicălitor cu persoanele dragi care nu te ajută sau care fac mai multă mizerie prin casă. 

Vărsător

Marte se depărtează de Saturn și îți readuce dorința de a face sport sau de a începe o nouă activitate. Vei fi foarte nerăbdător în orice aspect.

Pești

Simți nevoia mai mult ca oricând să știi că sunt câteva persoane pe care te poți baza și la bine și la rău. Și astăzi îți vei face un inventar al prietenilor. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel