Horoscop, luni, 30 martie 2020

Marte intră în semnul Berbecului.
Marte intră în semnul Berbecului.

Horoscop. Pe 30 martie, planeta Marte va trece în semnul Vărsătorului. Nu ne vom mai plânge așa de mult de faptul că suntem nevoiți să comunicăm online.

Berbec

Îți convingi tot mai mulți prieteni să aleagă discuțiile online, să vă sunați sau să vă trimiteți mesaje. În plus, începi să fii mai optimist. 

Taur

Orice ordin primit de la șefi ți se va părea nedrept. Parcă ai nevoie de răbdare și înțelegere din partea celorlalți. Pot apărea certuri cu persoane mai în vârstă.

Gemeni

Te zbați prea mult să demonstrezi celorlalți că au dreptate. Și vei reuși doar să îi îndepărtezi și mai mult de tine. Fii mai împăciuitor!

Rac

Începi să te preocupi de fondurile financiare actuale. Îți faci liste peste liste, cu alimentele de care ai nevoie și renunți la achiziția unor lucruri inutile.

Leu

Încerci să îi ajuți pe cei din jurul tău așa cum poți. Mulți dintre voi se plictisesc serios de gesturile de nesiguranță ale partenerului și caută activități care să îi liniștească.

Fecioară

Toate obiceiurile deprinse până în acest moment vor trebui reformate. Până și tu ești sătul de rutina care funcționa de minune în viața ta. 

Balanță

Începi să vezi cu alți ochi nevoia ta de a aștepta validare și aprobare tot timpul de la ceilalți. Acum, doar tu îți poți îmbunătăți viața.

Scorpion

Îți place să stai retras, dar parcă în aceste clipe vezi cu alți ochi situația. În general, vrei să știi tot ce fac persoanele dragi. Acum te saturi de ele imediat.

Săgetător

Ți se va reproșa că ești răutăcios, pesimist și exagerat. Încă de dimineață, te confrunți cu multe dintre frustrările vechi și vrei să le verbalizezi. 

Capricorn

Cauți încontinuu căi de a-ți securiza situația financiară. Îi vei dispera pe toți cu cerințele tale. Nu toată lumea poate trăi ca tine, cu mai puțin. 

Vărsător

Vei trece prin multe momente neputincioase. Marte intră în semnul tău și va face o conjuncție cu Saturn, ceea ce aduce întârzieri și blocaje. 

Pești

Astrele îți recomandă să ceri sprijin dacă ești speriat, panicat sau foarte sensibil. Vei fi urmărit de multe amintiri neplăcute și regrete. Sună-ți un prieten!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel