Horoscop, luni, 25 noiembrie 2019

Organismul Gemenilor își cere drepturile
Organismul Gemenilor își cere drepturile

Horoscop. Balanțele trăiesc  într-o bulă plină de iluzii referitoare la relația de cuplu, iar gesturile persoanei iubitei îi coboară cu picioarele pe pământ astăzi.

Berbec

Încă ești influențat de către opoziția Marte-Uranus care te transformă într-o oală sub presiune. Ai tendința să reacționezi agresiv la orice stimul exterior neplăcut.

Taur

Partenerul ți-a făcut mai multe promisiuni și acum aștepți nerăbdător să le și vezi puse în practică. Lenea lui te va dezamăgi și supăra.

Gemeni

Organismul își cere drepturile. Recomandabil este să nu tragi de tine atunci când simți că nu mai poți. Nu este o vulnerabilitate, ci o nevoie de a-ți stabili limite sănătoase.

Rac

Te pregătești de o Lună Nouă în zona muncii. Nu te înhăma la prea multe proiecte doar pentru a le demonstra celorlalți că ești capabil.

Leu

Nostalgia te conduce spre pretenții prea mari de la oamenii din jurul tău. Dacă pe vremuri, reacțiile lor erau pe placul tău, acum trebuie să îți dai seama că lumea se schimbă.

Fecioară

Ești sătul de criticile celor din jur. De obicei, tu ești cel exigent și plin de cerințe, iar acum îți dai seama cum este să fii tu în postura de victimă.

Balanță

Trăiești într-o bulă plină de iluzii referitoare la relația de cuplu, iar gesturile persoanei iubitei te coboară cu picioarele pe pământ astăzi. Îți vei reveni greu.

Scorpion

Profiți ușor de punctele slabe ale celorlalți pentru a obține ce îți dorești. Opoziția dintre Marte și Uranus îți aduce revelații pe plan personal.

Săgetător

Superiorii îți atrag atenția că exagerezi cu replicile ironice la adresa colegilor. Dacă au acceptat o dată, nu înseamnă că o poți face până la nesfârșit.

Capricorn

Ai senzația că urmează să se întâmple ceva important în viața ta, însă nu știi exact ce. Crezi că dacă analizezi comportamentul celor din jur, vei afla.

Vărsător

Ai conflicte cu toate persoanele cu autoritate din viața ta. Vrei să le arăți că și tu ai putere și că nu ai nevoie de ele. Sfatul astrelor este să nu tragi concluzii pripite.

Pești

Ești în fața unei decizii importante pe plan profesional. Nu te gândi că nu știi care este cea mai bună variantă. Alege schimbarea și nu vei regreta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel