EXCLUSIV  Horoscop, luni, 24 mai 2021

Horoscop, sâmbătă, 31 iulie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop, sâmbătă, 31 iulie 2021. Sursă foto: Pixabay

Horoscop. Săptămâna aceasta va fi influențată de numeroase aspecte tensionate ale planetei Neptun.

Berbec

Starea ta principală de la începutul săptămânii va fi una de moleșeală. Marte, guvernatorul tău, tranzitează în continuare semnul Racului și nu face niciun aspect.

Taur

Vei avea tendința de a-ți pune prea multe întrebări înainte sau după ce vei cheltui bani. Și bineînțeles că te vei învinovăți pentru ca nu ai fost mai chibzuit.

Gemeni

Mercur se rupe de careul cu Neptun și se apropie de retrogradare. Încearcă să nu lași pe mâine din ceea ce poți face astăzi. Că nu știi ce mai apare.

Rac

Îngrijorarea face parte din obiceiurile tale zilnice. Este posibil să simți astăzi mai des că nu ai control asupra situației, dar te vei descurca fără probleme.

Leu

Vei trage cu dinții de absolut orice. Din fericire, cunoscuții vor observa îndârjirea și vor încerca să îți ofere o mână de ajutor sau un sfat potrivit.

Fecioară

Te preocupi prea mult de bunăstarea partenerului. Uiți de tine total. Ar fi cazul să îți dai seama că atunci când îi ajuți pe alții așa, fugi de fapt de propria persoană.

Balanță

Volumul de muncă ajunge la un nivel insuportabil. Te victimizezi, dar nu te lași până nu îți faci treaba așa cum trebuie. Evită scurtăturile!

Scorpion

Deși de obicei ai un control bun al emoțiilor, astăzi îți va fi mai greu. Te va influența orice se va întâmpla în viața colegilor sau a apropiaților.

Săgetător

Partenerul are nevoie de validare pentru orice. De parcă este un copil nesigur. Dar astăzi ai destule în program și nu mai ai timp și de neajunsurile lui.

Capricorn

Astrele îți recomandă să nu ridici două degete atunci când șefii vor dori să știe cine mai poate prelua din proiecte. Sunt destule cele de care trebuie să te ocupi.

Vărsător

Ai vrea să împaci utilul cu plăcutul, dar fără succes. Munca este muncă, iar pasiunile tale trebuie lăsate deoparte.

Pești

Dacă îți rezolvi problemele din familie sau referitoare la spațiul unde locuiești, astrele îți promit că următoarele zile îți vor fi mai pe plac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel