Horoscop, luni, 22 iulie 2019

Fecioarele să aibă grijă la  emoţiile acestora, pentru a le putea controla
Fecioarele să aibă grijă la emoţiile acestora, pentru a le putea controla

Horoscop. Taurii dacă și-au făcut anumite planuri, respectaţi-le cu sfinţenie, iar Leii să nu uite, farmecul lor natural care îi pot duce departe, chiar dacă va fi nevoie să inventeze un zâmbet care să fie convingător.

Berbec

Berbeci, nu ezitaţi să recunoaşteţi în faţa conducerii atunci când aveţi o problemă sau vă deranjează un anumit lucru. Dacă nu vă mai simţiţi bine în postul pe care îl ocupaţi la serviciu, căutaţi să avansaţi în companie sau, de ce nu, căutaţi un alt domeniu de lucru. Improtantă este sănătatea voastră şi pentru nimic în lume nu trebuie să o neglijaţi.

Taur

Tauri, dacă v-aţi făcut anumite planuri pentru această zi, respectaţi-le cu sfinţenie. Nu vă abateţi de la regulile impuse chiar de voi, altfel veţi regreta mai târziu. Gândiţi-vă bine dacă vreţi să mergeţi mai departe în relaţia amoroasă cu o anumită persoană. Dacă nu aveţi încredere, discutaţi deschis şi puneţi cap la cap toate bucăţile puzzle-ului, pentru a fi mai liniştiţi.

Gemeni

Gemenii, muncesc din greu și depun eforturile necesare pentru a atinge succesul. Cariera voastră poate fi puternic influenţată de atitudinea pe care o afişaţi în această zi. Cu toate acestea, amintiţi-vă să economisiţi şi energie, nu are rost să vă epuizaţi încă de la primele ore ale dimineţii. Este o zi bună pentru afaceri, excelentă pentru schimbări în sfera emoţională. Schimbări pozitive, bineînţeles.

Rac

Raci, pentru voi, calmul domneşte în timpul zilei. Este probabil să fiţi nevoiţi să îndepliniţi aceste sarcini, însă totul va fi pus cap la cap şi veţi rezolva fiecare problemă fără să apară repercursiuni nedorite. Seara, ieşiţi cu prietenii, distraţi-vă cunoaşteţi oameni noi şi locuri interesante şi socializaţi.

Leu

Nu uita, farmecul tău natural te poate duce departe, chiar dacă va fi nevoie să inventezi un zâmbet care să fie convingător, pentru câteva ore. Dacă ziua se deovedeşte una dificilă, nu uita să îţi aminteşti aspectele pozitive ale fiecărei situaţii delicate. Dacă vei putea să faci asta, norocul te aşteaptă, mai ales în chestiunile financiare.

Fecioară

Ai grijă de emoţiile tale şi controlează-le astăzi. S-ar putea să fii lovit de cuvinte spuse la nervi de persoane apropiate, sau să fii criticat, ai grijă să nu fii doborât emoţional. Nu uita că deciziile luate la cald nu sunt cele mai bune, pe termen lung. În plus, spre seară te-ai putea confrunta cu unele probleme de sănătate. Consumă alimente cât mai sănătoase şi cât mai ponderat.

Citește mai multe pe observator.tv

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel