Horoscop, luni, 19 august 2019

Săgetătorii sunt trași la răspundere pentru o greșeală de la locul de muncă și prima lor  reacție este una furioasă
Săgetătorii sunt trași la răspundere pentru o greșeală de la locul de muncă și prima lor reacție este una furioasă

Horoscop. Persoana iubită de Tauri își alină suferințele provocate de membrii familiei sau de oamenii dragi, iar Leii sunt dispuși să treacă mai mult la muncă, nu doar să vorbească multe și nevrute.

Berbec

Este o zi nemaipomenită atât pentru declarații uimitoare de dragoste sau mărturisirea sentimentelor, dar și pentru stabilirea unor planuri în zona profesionale pentru perioada următoare. Tu știi cel mai bine ce alegi. 

Taur

Persoana iubită îți alină suferințele provocate de membrii familiei sau de oamenii dragi. Ai avut așteptări prea mari, te simți pierdut și nu știi să reacționezi. Dar fii fără grijă, pentru că ea va ști cum să procedeze să te scoată din starea ta. 

Gemeni

Careul dintre Mercur și Uranus este încă activ și te pune serios pe jar. Te lovești de tot felul de situații neprevăzute și te tot gândești cum de nu ai fost mai pregătit. În continuare, fii mai atent când pleci la drum și la actele necesare. 

Rac

Astăzi ai limba mai ascuțită ca de obicei, faci reproșuri, ba chiar aduci argumente puternice în orice dezbatere. Din păcate, curajul tău nu asigură și victoria. Ai avut așteptări prea mari de la alții, de aceea primești lecțiile acestea de la viață. 

Leu

 Ai grijă că buzunarele se pot goli pe tot felul de lucruri inutile, chiar dacă pe moment par că îți îmbunătățesc viața. 

Fecioară

Intrarea lui Marte în semnul tău te ambiționează și îți dă impulsul necesar să faci ce îți dorești, în ciuda multor obstacole. Este posibil să te lovești de blocaje și întârzieri, chiar și atunci când faci piața, dar reușești să treci peste. 

Balanță

Conjuncția lui Venus, guvernatorul tău, cu Soarele, va crea diverse momente de neatenție, de superficialitate și de focus asupra propriei persoane. Este nevoie să fii atent și la mediul înconjurător și la persoanele din viața ta. 

Scorpion

Și dacă ești și dacă nu ești în vacanță, ești cel mai pus pe fapte om. Organizezi totul și ai chef să depui mult efort pentru a-ți eficientiza stilul cotidian. Vei și și mai pretențios ca altădată, iar asta va provoca destule nemulțumiri celorlalți. 

Săgetător

Ești tras la răspundere pentru o greșeală de la locul de muncă și prima ta reacție este una furioasă. Încearcă să lupți pentru dreptate, dar fără a încerca să discreditezi pe alții, ci prin aducerea unor argumente de necombătut. 

Capricorn

Te curpinde o stare de armonie, echilibru interior și vrei să le transmiți și celorlalți o bucată din ea, dar din păcate nu reușești. Stresul din jurul tău este la cote imense și parcă și caldura pune paie pe foc. Încearcă să nu te molipsești și tu. 

Vărsător

Ai o mulțime de comentarii neplăcute la adresa persoanelor autoritare din viața ta. Deși nu îți vor neapărat răul, tu le ceri să nu își mai dea cu părerea și să nu se implice în ceea ce faci pentru că nu te cunosc așa bine și s-ar putea să te supere.

Pești

Relațiile și parteneriatele primesc o gură de oxigen și ești mai dispus ca niciodată să lucrezi la îmbunătățirea lor. Cei singuri trebuie să profite de calitățile lor și să le pună în valoare astfel încât să atragă cât mai mulți pretendenți. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel