Horoscop, luni 12 august 2019

Horoscop. Gemenii prind  glas și dobândesc multă energie care îi va face să se implice în orice proiect care le va ieși în cale.  Părinții le vor reproșa nativilor din Balanță că nu își gestionezi bine timpul astfel încât să treacă și pe la ei în vizită. 

Berbec

Tendința principală va fi una de distracție și de relaxare, dar te vei lovi de o sumedenie de situații care trebuie ajustate, majoritatea chiar de la locul de muncă. Te vei victimiza fără a reuși mare lucru, așa că mai bine ai pune osul la muncă.

 Taur

Planurile cu membrii familiei te vor urmări. Tu ai idealurile tale, dar ceilalți vor să procedeze diferit ca până acum, așa că te vei simți într-o confruntare inutilă. Ba chiar vei avea curajul să comentezi și să te împotrivești celorlalți.

 Gemeni

Prinzi glas și dobândești multă energie care te va face să te implici în orice proiect care îți va ieși în cale. Nu uita că dacă alergi dupa doi iepuri, nu vei prinde niciunul. Dar la tine nu vor fi doar doi, ci o adevărata grădină zoologică.

 Rac

Asigură-te că ți-ai plătit toate facturile, achitat toate datoriile vechi sau că ți-ai recăpătat toți banii împrumutați în ultima vreme. Apar nenumărate oportunități de a te răsfăța și vei putea profita de asta doar dacă vei avea bugetul stabilit.

 Leu

Odată cu intrarea și a lui Mercur în semnul tău, pe lângă Soarele, Venus și Marte, nimic nu îți va mai sta în cale. Vei lua totul ca pe o provocare serioasă, iar cei din jurul tău se vor plânge că îi obosești cu insistențele tale.

 Fecioară

Copiii s-ar putea să aibă nevoie de sprijinul tău mai mult ca oricând. Petrece mai mult timp cu ei și încearcă să îi tragi de limbă. Este posibil să îți ascundă mai multe aspecte legate de starea lor emoțională, sau despre conflictele lor cu persoanele dragi.

 Balanță

Părinții își vor reproșa că nu îți gestionezi bine timpul astfel încât să treci și pe la ei în vizită. Adevărul este că nu mai știi cum să faci față între proiectele de la serviciu, îndatoririle din vacanță și cerințele familie.

 Scorpion

Trage aer în piept și du-te la superiori și cere ce îți dorești cu adevărat. Știi că ești capabil de mai multe, doar că până acum nu ai avut curaj să îndrăznești. Dacă nu obții ce consideri că meriți, caută altceva.

 Săgetător

Ți-ai mai recăpătat optimismul, dar nu vei face nimic deocamdată. Parcă e mai importantă vacanța sau parcă depinzi acum de capacitatea de a te relaxa. Ceilalți îți vor reproșa că nu ești proactiv și că lenevești, dar nu le dai atenție.

 Capricorn

Te străduiești să îți menții autocontrolul pentru că începutul săptămânii vine la pachet cu o stare de vulnerabilitate permanentă. Munca te va ajuta extraordinar de mult pentru a reuși să treci cu succes de această perioadă.

 Vărsător

Afli lucruri mai neplăcute despre partener sau despre persoana pe care vrei să o cucerești. Parcă îți mai pierzi din încredere, dar asta nu te va opri să investighezi mai mult. Îți sunt foarte bine aspectate colaborările profesionale.

Pești

Simți că trăiești o zi decisivă în ceea ce privește cariera ta. Îți schimbi total atitudinea în timpul discuțiilor importante de la serviciu, iar superiorii tăi vor observa asta. Nu va dura mult până când te vor propune pentru un alt post.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel