EXCLUSIV  Horoscop Leu 2024. Daniela Simulescu: Pot apărea schimbări în carieră neașteptate, surprize totale! - Video

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Daniela Simulescu, astrolog DC NEWS şi redactor şef Astrosens, a spus ce îi poate aștepta pe nativii din zodia Leu, în anul 2024.

Trebuie să vă discutăm de faptul că în luna aprilie conjuncția Jupiter - Uranus petrece în casa a 10-a. Pot apărea schimbări în carieră neașteptate, surprize totale! Unele vă convin, altele nu, dar, vă rog să mă ascultați: Orice se întâmplă este de bun augur! Orice se întâmplă profesional este de bun augur! Nu vă plângeți! Nu vă victimizați! Nu rămâneți agățați de unele idei sau nu rămâneți agățați de trecut!, a spus Daniela Simulescu. 

Cu cât sunteți mai agățați, cu atât această conjuncție vă supără mai mult! Dacă la serviciu vi se spune Desființăm departamentul din care tu faci parte! Nu te dăm afară, dar, uite, este un nou departament pentru tine, cu o nouă idee! voi, pe moment, vă veți supăra, enerva, pentru că oricine s-ar supăra! Dar, dacă stați să calculați mai bine, s-ar putea să vă dați seama și să spuneți Haideți să vă viitorul! Să nu mai rămân în trecut! Vremurile se schimbă, avem nevoie de inovații ca să revoluționăm anumite domenii! Hai să fac un pas înainte!, a zis Daniela Simulescu.

Mulți dintre voi veți decide să începeți afaceri, idei pe cont propriu! Veți dori mai multă libertate din punct de vedere profesional! Și aveți nevoie de mai multă flexibilitate! Dacă nu aveți un job cu flexibilitate în 2024, nu o să vă convină! Veți fi foarte, foarte cătrăniți! Prin urmare, faceți tot posibilul să acceptați schimbarea! Vă veți da seama că vă permiteți să faceți și alte lucruri, dragii mei! Mulți dintre voi vă dați seama că vreți să studiați altceva, să accesați, dintr-o dată, alte culturi, civilizații, limbi străine! Cumva, vă înscrieți la alte școli, ceea ce nu e rău, din punctul meu de vedere! Este un an de reconversie profesională! O adevărată reconversie profesională!, a spus Simulescu.

Să nu uităm, dragii mei, că Saturn se află pe întreaga perioadă a anului 2024 în casa a 8-a. Cei care și-au făcut temele sunt fericiți deoarece Saturn îi ajută să facă pui, din punct de vedere financiar, adică afacerile lor să crească, dobânda să fie una bună, să aibă un plus financiar. Cei care nu și-au făcut temele s-ar putea să trăiască în 2024 pe modul supraviețuire, de la lună la lună, de la lichidare la lichidare etc. Rugămintea în 2024 este să vă bazați mai mult pe voi și nu să așteptați de la ceilalți să vină către voi!, a zis Daniela Simulescu.

Să nu riscați foarte mult financiar în 2024, dacă se poate să aveți un minimalism în zona aceasta. Să nu mai faceți investiții majore! Și să aveți în vedere de pensia voastră! Cei care nu sunteți la pensie să aveți în vedere, să calculați câți bani veți avea la pensie! Mă refer nu neapărat la pensie, ci la o siguranță financiară pe termen lung! Deci, trebuie să vă gestionați altfel banii! La final de an, Marte va fi retrograd ceea ce înseamnă că va aduce multă furie, dar finalul de an este cu foarte multe artificii și foarte interesant, din punctul meu de vedere! S-ar putea să luați niște decizii radicale, bruște. S-ar putea să fiți mai autoritari ca niciodată. Însă finalul de an va aduce mai multă ambiție!, a mai spus Daniela Simulescu.

Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel