Horoscop Leu 2023. Daniela Simulescu: Trebuie să vă testați limitele, să vă iubiți și să străluciți, dacă vreți să se întâmple lucruri. Atenție la bani!

Foto cu caracter ilustrativ: Pexels
Foto cu caracter ilustrativ: Pexels

Daniela Simulescu, astrolog DC News, a spus horoscopul zodiei Leu pentru anul 2023.

Daniela Simulescu, astrolog DC News și redactor-șef Astrosens, a fost invitată la Interviurile Spectacola, unde a spus prin ce vor trece cei din zodia Leu în anul 2023:

„Ceea ce e foarte important în 2023 legat de zodia Leu este retrogradarea lui Venus, în semnul lor, între 23 iulie și 4 septembrie. De asemenea, pe 8 ianuarie, Lilith intră în semnul lor și stă acolo nouă luni. Nici nu cred că mai e cazul să mă uit la celelalte aspecte și tranzite.

Gata cu victimizarea și cu așteptările că viața trebuie să fie într-un anumit fel. În 2023 trebuie să vă testați limitele, să vă duceți unde nu v-ați fi gândit, să vă dați demisia de unde nu vă gândeați vreodată că v-o veți da, să alegeți un loc de muncă pe care nu l-ați fi ales niciodată, să călătoriți acolo unde nu ați fi ales în vecii vecilor acea destinație, să ieșiți cu o persoană care altă dată nu s-ar fi ridicat la criteriile voastre. Trebuie să vă testați limitele și să nu mai stați unde ați stat în ultimii ani.

Saturn a fost în Vărsător, în Casa a 7-a, din martie 2020, Uranus este în continuare în Casa a 10-a. Nu trebuie să mai stați unde ați stat în ultimii 2 ani jumate. Dacă această perioadă nu s-au întâmplat niște lucruri, nici nu se vor mai întâmpla dacă stați și le așteptați așa“, a precizat astrologul DC News.

CITEȘTE ȘI     -    Horoscop Gemeni 2023. Daniela Simulescu: Anul începe puțin frustrant. Vă veți confrunta cu o maturizare nefirească!

„Dacă vă veți iubi, se vor întâmpla lucruri“

„În schimb, după 8 ianuarie, plus Venus retrograd în timpul verii, cei mai carismatici, cei mai magnetici și atrăgători, nici nu contează că vă acuză oamenii că sunteți narcisiști și egoiști, trebuie să străluciți. Atenție, strălucirea voastră nu e pentru că vin ceilalți să vă pună o coroană. Puneți-vă voi o coroană și mergeți în lume. Dacă oamenii nu o văd, știți cum zic oamenii cu energie de Leu: Dacă voi nu vedeți valoarea mea, voi sunteți orbi și aveți nevoie de ochelari. Eu am valoare! Dar nici să vă plângeți că nu vă văd ceilalți, nici nu trebuie, Vă vedeți voi și este de ajuns.

În momentul în care vă vedeți voi și vă iubiți voi, lucrurile încep să se întâmple. Lilith în semnul vostru este nemaipomenită. Ei îi place să testeze limitele, să te facă să te duci unde nu te-ai fi dus niciodată. Din punct de vedere profesional, tranzitul lui Lilith pe semnul tău este nemaipomenit. Oamenii fac lucruri uimitoare pe tranzitul lui Lilith în semnul lor. De asemenea, să știți că vor fi foarte multe provocări pe plan sentimental, nici nu vă veți da seama. Chiar dacă sunteți singuri, chiar dacă sunteți într-o relație sau ați cunoscut pe cineva, e un an cu multă iubire, pasiune, indiferent de vârsta pe care o aveți. Aveți vie să iubiți, să trăiți, să vibrați, să simțiți și fluturași“, a mai spus Daniela Simulescu.

CITEȘTE ȘI     -     Horoscop Taur 2023. Daniela Simulescu: Rezolvați totul până la această dată. Jupiter vă îndeamnă să faceți totul mai cu încredere

Daniela Simulescu: Atenție la bani!

„Aceste aspecte se vor întâmpla pentru că vor să vă facă să înțelegeți că nu sunteți acolo unde trebuie și că trebuie să luați o decizie. Nu o să fie ușor, dar e necesar, ca să puteți să vă respectați nevoile astea interioare destul de puternice.

Pentru că Jupiter se duce în Casa a 10-, începând cu 16 mai, profesional se pot schimba și îmbunătăți lucrurile. De asemenea, pentru că Saturn intră n Casa a 8-a pe 7 martie, aș vrea să aveți mai multă grijă la bani, la moșteniri, la taxe, la impozite, la relațiile cu băncile. Nu vă dați în stambă în 2023, nu faceți tot felul de giumbușlucuri financiare, că nu vă ies și s-ar putea să plătiți de două, trei ori o greșeală. Mai cu grijă!“, a concluzionat Daniela Simulescu.

CITEȘTE ȘI     -    EXCLUSIV  Horoscop Berbec 2023. Daniela Simulescu: E de vis! Dacă nu se întâmplă ceva bun în viața voastră până la această dată, este doar din vina voastră

CITEȘTE ȘI     -    Horoscop Rac 2023. Daniela Simulescu: Distracție peste distracție, peste distracție și tot așa. Renunțați, însă, la acest lucru!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel