EXCLUSIV  Horoscop Leu 1-7 ianuarie 2024. Daniela Simulescu: Aveți nevoie de aceste ''supape'' pentru a nu izbucni!

FOTO: Pixabay
FOTO: Pixabay

Daniela Simulescu, astrolog DC NEWS şi redactor şef Astrosens, a făcut noi previziuni pentru zodia Leu, pentru săptămâna 1 - 7 ianuarie 2024.

Leu/Ascendent în Leu pentru 1-7 ianuarie 2024

"Sunt multe aspecte săptămâna aceasta, însă mă preocupă cel mai mult careul dintre Soare și Kiron. De ce? Soarele este guvernatorul vostru și când primește niște săgeți de la Kiron... cei care cunosc mitologie vor înțelege mai bine despre ce spun eu aici despre Kiron, otrăvit de o săgeată. Însă, ce se întâmplă?! Nu vă simțiți bine în pielea voastră!

Puteți să fiți cei mai minunați, frumoși, deștepți, perfecționiști, de succes, dar pe dinăuntru vă plouă, ninge, fulgeră! Sunteți efectivi nervoși, supărați, mâhniți! Nu înțelegeți ce se întâmplă sau de ce se comportă ceilalți într-un anume fel cu voi! Nu vă găsiți locul acolo la început de an!", a spus Daniela Simulescu. 

"Recomandarea mea este să vă căutați o pasiune, pe care să o puneți în aplicare! Dacă vă place să citiți, citițI! Dacă vă place să ascultați mai multă muzică, ascultați mai multă muzică! Dacă doriți să cautați mai multe albume, melodii, căutați-le! Dacă doriți să vă uitați la filme, uitați-vă etc.

Dacă nu aveți ceva care să vă încânte și liniștească nu o să vă simțiți bine! După care, gândiți-vă că Marte intră în casa a 6-a. Și la serviciu totul se întâmplă pe repede înainte! Stați și voi și mai savurați primele zile ale anului cu un vin, o șampanie, cu mâncarea ce a mai rămas de la Revelion sau ce v-ați mai cumpărat.", a zis Daniela Simulescu. 

"Și, la serviciu, începeți să primiți mesaje, mail-uri, telefoane... și vouă vi se pare tare nedrept ce se întâmplă! Ca să nu izbucniți aveți nevoie de tot felul de supape, de care v-am amintit adineauri. Altfel, săptămâna nu va fi deloc pe planul vostru. Vă atrag atenția, în ceea ce privește sănătatea! Marte trece în casa a 6-a, iar nivelul stresului este uimitor și necesită găsirea de soluții!", a mai spus Daniela Simulescu. 

Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel