EXCLUSIV  Horoscop, joi, 9 decembrie 2021

Horoscop, joi, 9 decembrie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop, joi, 9 decembrie 2021. Sursă foto: Pixabay

Horoscop. Luna va tranzita Vărsătorul și Peștii. 

Încă suntem sub influența careului dintre Marte și Jupiter. Vom deborda de energie și nu vom ști cum să o gestionăm. Ne apropiem de un sextil între Mercur și Jupiter și o conjuncție Venus-Pluto. Ziua începe cu Luna în semnul Vărsătorului și se va termina cu tranzitul astrului prin semnul sensibil al Peștilor.

Berbec

Este o zi bună pentru a recupera timp, oameni, situații. Marte are darul de a te provoca și de a nu te lăsa până nu reușești ce îți propui.

Taur

Orice dispută cu partenerul nu poate fi decât o situație care să vă apropie și mai mult. Chiar dacă, pe moment, pare că sunteți în competiție.

Gemeni

La serviciu, apele sunt tulburi, dar nici nu ai nevoie să fie altfel. Pentru că așa te vei motiva singur să fii mult mai implicat în proiecte.

Rac

Astrele îți recomandă să nu renunți la timpul dedicat pasiunilor tale, ba chiar ai face bine să te lupți pentru acesta. Munca nu pleacă nicăieri.

Leu

În prima parte a zilei vei avea nevoie de sprijinul partenerului sau al unei persoane apropiate. Ești într-o stare permanentă de agitație.

Fecioară

Cum îți așterni, așa adormi. Cuvintele acestea ar trebui să te urmeze pe durata acestei zile. S-ar putea să fii prea incisiv și să nu te gândești la consecințe.

Balanță

Justificarea exagerată a cheltuielilor nu poate decât să îți dăuneze. Apropiații își vor da seama că e ceva greșit și îți vor cere socoteală.

Scorpion

Agitația din jurul tău îți este aliat și nu inamic. Mai bine zis, un soi de combustibil. Vei reuși să pui pe motoare mai multe proiecte.

Săgetător

Multe dintre încercările tale nu vor avea rezultatele dorite, dar nu este cazul să te superi. Este o zi în care ai nevoie de răbdare pentru tine.

Capricorn

Dacă vei sta prea mult pe gânduri, vei pierde o ocazie foarte bună. Deci încearcă să nu pui frână chiar la tot astăzi.

Vărsător

Siguranța afișată la locul de muncă îi va face pe ceilalți să se poarte cu tine așa cum trebuie. Și acest fapt chiar te bucură.

Pești

Prima parte a zilei este destul de obositoare, indiferent de ce faci. Spre seară, vei fi copleșit de emoții. Nu neglija odihna!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel