EXCLUSIV  Horoscop, joi, 8 decembrie 2022

Astrolog Daniela Simulescu/ Foto emisune
Astrolog Daniela Simulescu/ Foto emisune

Horoscop zilnic. Lună Plină în Gemeni. 

Astăzi avem Luna Plină în semnul Gemenilor. Vorbim despre schimbare, testare, experimentare, diversificare, adică să încercaţi mai multe variante. Și cum Luna va fi în conjuncție cu Marte retrograd, vom dori să reluăm unele idei și să le concretizăm. Bineînțeles, așa cum îi place lui Marte, cu gălăgie și grabă. Adică să supracompensăm. Evenimentul îi va afecta pe cei cu marcaj mobil în astrograma natală: Gemeni, Săgetător, Fecioară, Pești. Și ca orice lună plină, poate veni cu decizii și evenimente marcante. 

Tot în această zi avem și o opoziție între Soarele din Săgetător și Marte retrograd din Gemeni. Ne vom lovi de furia celor din jur. Fie acasă, fie la serviciu. Va trebui să învățăm să negociem, să facem compromisuri sau să acceptăm într-un mod radical ce se întâmplă. 

Berbec

Te inflamezi ușor din absolut orice. Astrele îți recomandă să nu te implici deloc în discuții contradictorii sau activități stresante. 

Taur

Vei fi tentat să cheltuiești peste măsură. Îți vei găsi repede motive și scuze. Ar fi bine să fie cineva care să te sfătuiască în acest sens. 

Gemeni

Cum Luna Plină face o conjuncție cu Marte în semnul tău, orice te va panica. Cu greu vei reuși să îți menții echilibul. 

Rac

Nostalgia îți dă târcoale și s-ar putea să te victimizezi mai mult decât este cazul. Astrele îți recomandă multă odihnă. 

Leu

Tot vei aștepta să primești o fărâmă de validare din partea cunoscuților. Dar nu se va întâmpla. Așa că învață să te validezi singur. 

Fecioară

La serviciu vor fi momente foarte stresante, iar cei de acasă vor dori atenția ta. Va fi destul de greu să împaci ambele părți. 

Balanță

Astrele îți recomandă să nu tolerezi niciun pic de agresivitate verbală. Să te extragi din convorbirile care se țin pe un ton neplăcut. 

Scorpion

Vei trăi cu senzația că oamenii din jurul tău au ceva cu tine, sau că planifică ceva împotriva ta. Încearcă să nu te grăbești. 

Săgetător

Nu prea te vei înțelege cu partenerul. Îi sare țandăra din orice. Tu trebuie să știi că nu ai nicio vină pentru comportamentul lui. 

Capricorn

Stresul de la serviciu va fi greu de gestionat chiar și de către tine. Ar fi bine să nu lupți pentru nicio cauză în care nu crezi cu adevărat. 

Vărsător

Dorințele sau planurile tale nu se vor întâlni deloc cu acelea ale apropiaților. Și va fi tare dificil să vă așezați la masa negocierilor. 

Pești

Disputele din familie se amplifică din nimic. Încearcă să nu te contaminezi, ci să rămâi cât mai obiectiv în preajma apropiaților. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel