Urmărește emisiunea live



Horoscop, joi, 29 noiembrie, 2018

Horoscop
Horoscop

Horoscop. Un singur lucru trebuie evitat de Capricorni, atunci când intră în contact cu diferite categorii de oamenii: discuţiile despre bani, pentru că acestea vor tensiona de fiecare dată atmosfera. Peștii să nu se lăse influenţați de anturaj, pentru că azi nu nimeresc în cel mai stimulativ mediu.

BALANȚĂ

Nu se pot lega discuţii serioase şi coerente astăzi, pentru că, ori de câte ori propui un subiect, intervin alte aspecte care distrag atenţia tuturor. Copiii vor fi în centrul atenţiei, iar când, într-un mediu, predomină copiii, cei maturi nu mai pot spera că pot avea discuţii prelungi ca pentru vârsta lor.

Ai mai multe datorii de onorat în aceeaşi zi şi vei încerca să mulţumeşti pe toată lumea, dar ziua se duce în fugă, încât nici nu ştii când a trecut.

SCORPION

Niciodată nu le poţi avea pe toate. Ai bani în portofel, nu ai iubire, ai prieteni – nu ai sănătate, iar într-o astfel de zi ai tendinţa de a pune în balanţă plusurile şi minusurile acestui moment. Evită astfel de comparaţii, pentru că oricum ai privi lucrurile, unul din talere întotdeauna va cântări cel mai puţin. Bucură-te cu ceea ce ai din belşug fără să te mai gândeşti la ceea ce nu ai de unde primi. Sigur vei fi compensat pe alte planuri astfel încât să poţi spune că eşti norocos pe măcar unul din planuri.

SĂGETĂTOR

Ascultă sfatul pe care îl primeşti azi sub forma unei informaţii sau a unei veşti bune prin telefon, pentru că este exact startul de care aveai nevoie pentru a porni o acţiune de succes.

Cele mai bune idei vin azi de la ceilalţi, deci stai cu urechile pâlnie la tot ce se vorbeşte în jur, că nici nu ştii ce pont de milioane apare! Reuşita depinde enorm de atitudinea ta în faţa noului sens care ţi se deschide, ca atare poţi avea câştig de cauză dacă primul pas pe care-l faci sau decizia pe care o iei chiar acum au o direcţie pozitivă, pornind la drum cu aură de învingător!

CAPRICORN

Un singur lucru trebuie evitat atunci când intri în contact cu diferite categorii de oamenii: discuţiile despre bani, pentru că acestea vor tensiona de fiecare dată atmosfera.

Nimeni nu e pe acelaşi nivel, ci tot se va găsi vreunul care să comenteze criza în fel şi chip, chiar dacă în jur se află şi persoane înstărite, dar şi cu datorii imense în spate. Fii tu cel înţelept şi ghidează dialogul într-o direcţie care să-i unească pe toţi, dar orice ai face tot se va stârni pe alocuri şi vreo furtună de opinii.

VĂRSĂTOR

Au apărut unele animozităţi în mediul în care lucrezi şi, cât timp acestea nu sunt rezolvate, nimic nu va mai merge. Opreşte-te din avânt şi ocupă-te de acele conflicte care planează în aer.

Dacă le ignori, ele vor rămâne tot acolo şi într-o zi vor răbufni mult mai intens, cu riscul de a-ţi strica toate planurile. Apar deja semne că nu te mai înţelegi cu unele persoane şi trebuie să stai puţin de vorbă cu acestea, faţă în faţă cu calm, pentru a descoperi ce stă la baza neînţelegerilor voastre.

PEȘTI

Nu te lăsa influenţat de anturaj, pentru că azi nu nimereşti în cel mai stimulativ mediu. Parcă atragi alături de tine doar oameni trişti, săraci, cu tot felul de necazuri care abia aşteaptă să-şi deşarte grijile pe umerii tăi.

Bine, ascultă-i şi ajută-i cum poţi, dar nu prelua tu necazurile lor. Ei s-ar putea simţi eliberaţi că s-au confesat cuiva şi poate au primit şi nişte sfaturi, dar tu rămâi cu tot bagajul negativ!

Tratează discuţia ca pe o simplă experienţă de viaţă, fără a-ţi asuma vini sau responsabilităţi pentru problemele lor. Gândeşte-te mai bine la propria ta persoană, nu la alţii!

Citește mai multe pe teotrandafir.com

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel