EXCLUSIV  Horoscop, joi, 23 decembrie 2021

Horoscop, joi, 23 decembrie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop, joi, 23 decembrie 2021. Sursă foto: Pixabay

Horoscop. Luna este în continuare în Leu. 

Ne apropiem de al treilea și ultimul careu dintre Saturn-Uranus, evenimentul astrologic cheie al anului 2021. Zilele următoare, ne vom da seama de schimbările ce s-au produs în interiorul nostru în ultimele douăsprezece luni. Dacă ne-am împotrivit, ne-am grăbit sau ne-am dorit prea mult. Mai ales în ceea ce privește lupta dintre nou și vechi.

Berbec

Ceilalți nu vor avea un efect serios asupra ta. Tot tu va trebui să găsești motivația necesară să te implici în unele proiecte și treburi gospodărești.

Taur

S-ar putea ca oamenii dragi să îți atragă atenția că exagerezi cu încăpățânarea ta. Flexibilitatea te va ajuta să găsești și alte soluții.

Gemeni

Partenerul te agită serios indiferent de ce ar face. De fapt, oamenii din jurul tău te vor provoca des. Ar fi cazul să le și comunici.

Rac

Ca întotdeauna, te vei strofoca mai mult decât este cazul pentru a le face pe plac celor dragi. Odihna are rolul ei în viață, chiar și înaintea sărbătorilor.

Leu

Sfatul astrelor este să pui munca pe primul loc. Te vei simți bine când vei vedea că ești productiv. Și astfel, termini ziua cu bine.

Fecioară

Cauți să aduci în viața ta și un strop de bucurie. O prăjitură, un suc, un cadou, o vorbă bună. Chiar ai nevoie de ceva pozitiv.

Balanță

Te vei minuna de lipsa de implicare a apropiaților. De parcă doar tu vrei să urmeze sărbători minunate. Aveți viziuni diferite.

Scorpion

Dorințele celor dragi sunt ordine pentru tine. Cauți să le faci pe plac, să le creezi toate condițiile. Va trebui să iei unele decizii.

Săgetător

Astrele îți recomandă să profiți de tranzitul lui Marte în semnul tău. Adică să fii tu acela cu inițiativa sau cel care ia decizii.

Capricorn

Dacă vei fi atent la cum se raportează ceilalți la tine, vei încpe să te cunoști cu adevărat. Și chiar vei avea unele surprize.

Vărsător

Tot ce vrei este liniște. Îi rogi pe cei dragi să te lase în pace. Dar să nu crezi că te vor asculta chiar în totalitate.

Pești

Oboseala începe să își spună cuvântul. Poate ar fi cazul să mai tai din ideile de pe lista de sărbători. Câteodată, mai puțin înseamnă mai mult.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel