Horoscop, joi 2 ianuarie 2020

Horoscop. Oamenii din jurul Racilor propun idei foarte interesante de petrecere a timpului liber pe care le mai au.

Berbec

Începi să îți revii din amețeala ultimelor zile. Marte, guvernatorul tău, se pregătește să iasă din Scorpion, fapt ce îți va conferi mai multă încredere.

Taur

Partenerul dă semne de împăcare sau de toleranță. Este cazul să stați amândoi să discutați cu multă înțelepciune despre cele mai recente probleme.

Gemeni

Mercur se apropie de o conjuncție cu Jupiter. Vei constata că planurile pentru acest nou an sunt mult mai serioase față de alte dăți.

Rac

Oamenii din jurul tău propun idei foarte interesante de petrecere a timpului liber pe care îl mai aveți. Nu este ziua în care să stai în casă.

Leu

Pur și simplu te-ai săturat de bârfele și invidiile rudelor. Tragi aer în piept și simți că vin și clipe mai liniștite. Sportul te va ajuta azi.

Fecioară

Te preocupă găsirea unei metode creative de a-ți petrece timpul. Din fericire, o persoană dragă are câteva oferte în acest sens deja pregătite.

Balanță

Partenerul și-a dat deama că a cam exagerat cu reproșurile legate de cum ai cheltuit banii. În sfârșit, recunoaște că a fost cam răutăcios.

Scorpion

Abia aștepți să începi munca. Ai multe obiective importante și nu vrei să pierzi vreo oportunitate. Te gândești doar la cum să faci mai mulți bani.

Săgetător

Ești dispus să dai uitării toate dezamăgirile din ultimul an și să începi să ai din nou încredere în oameni. Partenerul îți face o surpriză plăcută.

Capricorn

Dintr-o dată ai ajuns cea mai invidiată persoană din familie și nu știi ce să faci cu acest statut. Astăzi poți face economii foarte ușor.

Vărsător

Te simți de parcă toate probleme lumii s-au strâns la tine în ogradă. Multe regrete atârnă în sufletul tău și devii foarte melancolic.

Pești

Te bucuri din plin de timpul de calitate petrecut cu partenerul. Chiar și o plimbare în aer liber îți umple sufletul de fericire.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel