Horoscop, joi, 19 martie 2020

Horoscop. Gemenii ajung  la concluzia că au un mod de gândire mai defectuos în această perioadă.

Berbec

Marte, guvernatorul tău, se apropie de o conjuncție cu Jupiter, planeta expansiunii. Toate inițiativele tale vor putea fi puse în practică.

Taur

Beneficiezi în continuare de prezența lui Venus în semnul tău, deci îți poți folosi farmecul și carisma pentru a obține ce îți dorești.

Gemeni

Ajungi la concluzia că ai un mod de gândire mai defectuos în această perioadă. Asta nu înseamnă că nu poți schimba situația.

Rac

Aștepți o decizie din partea șefilor și îți este foarte frică de efectele acesteia. Dacă te va afecta în mod direct, are sens să te preocupi.

Leu

Încercarea ta de a-ți manipula colegii pentru a obține avantaje nu va face decât să te pună într-o lumină nefavorabilă în fața tuturor.

Fecioară

Dai vina pe partener pentru orice nu îți convine. El înțelege că treci printr-o fază mai ciudată, însă nu va avea răbdare să te suporte mult timp.

Balanța

Îi critici pe cei care se panichează repede zilele acesta, însă este de ajuns să citești o știre că vei avea impresia că vine apocalipsa.

Scorpion

Ești cel care are soluție la absolut orice problemă. Colegii, superiorii, prietenii și rudele îți vor aprecia enorm capacitatea de a te detașa.

Săgetător

Înainte de a da sfaturi celorlalți despre cum ar trebui să îți gestioneze situația financiară, mai bine verifică ce venituri și cheltuieli ai tu.

Capricorn

Te curprinde un optimism rar întâlnit acum. Simți că nimic nu îți stă în cale și că toate proiectele tale vor fi niște reușite cu siguranță.

Vărsător

Ai obosit să duci negocieri pentru orice proiect la locul de muncă. Ai parte și de o serie de pierderi, fapt ce te va întrista și descuraja.

Pești

Astăzi îți vei da seama că ai prieteni pe care te poți baza atât la bine, cât și la rău. Dar doar dacă vei îndrăzni să le ceri sprijinul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel