EXCLUSIV  Horoscop, joi, 19 august 2021

Foto cu rol ilustrativ: Pixabay
Foto cu rol ilustrativ: Pixabay

Horoscop. Astăzi avem o conjuncție între Mercur și Marte în semnul Fecioarei.

Berbec

Nu vei accepta nicio critică la serviciu. Efectiv, consideri că nu ai de ce să dai socoteală sau să faci după cum își doresc alții.

Taur

Ai nevoie să te ocupi de ceva ce îți place la locul de muncă. Doar astfel, vei scăpa de plictiseala și blazare.

Gemeni

Vei reacționa de fiecare dată când cineva îți va spune cum să vorbești și cum să te comporți. Și vor fi destui care vor face asta.

Rac

Conjuncția Mercur-Marte se petrece în zona comunicării, deci ai face bine să îți măsori cuvintele. Evită să fii prea sarcastic.

Leu

Vei fi foarte pretențios la orice achiziție pe care o vei face. Pui multe întrebări, ceri detalii și duci negocieri dure.

Fecioară

Mercur și Marte îți dau putere, dar te invită să te și grăbești când spui sau faci ceva. Dar poate că este nevoie de viteză.

Balanță

Trecutul nu-ți dă pace deloc. Te bântuie și nu îți permite să îți vezi de viață. Unele amintiri neplăcute sunt foarte puternice.

Scorpion

Vei pune presiune pe cei din jur dacă nu se arată interesați de propunerile tale. Încearcă să te detașezi puțin și să fii mult mai obiectiv.

Săgetător

S-ar putea să ai o zi mai agitată la locul de muncă. Dar nu vei sta departe de tensiuni, ci vei dori chiar să pui gaz pe foc.

Capricorn

Astăzi vei vorbi despre principiile tale mai mult ca oricând. De parcă te simți amenințat, de parcă apropiații nu te respectă.

Vărsător

Vei fi epuizat și fizic și mental. Recomandabil ar fi să îți faci un program cât mai simplu. Orice exagerare te va epuiza.

Pești

Partenerul este intruziv și critic. De obicei, oamenii sunt așa pentru că au ei o problemă proprie. Poate reușești să discuți cu el.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel