EXCLUSIV  Horoscop, joi, 14 martie 2024

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Ne apropiem de o conjuncție între Soare și Neptun. 

Până pe 23 martie, Marte tranzitează semnul Vărsătorului. Dacă te simți obosit de situația actuală, acum este momentul să iei inițiativa pentru a avansa la un nivel superior. Nu trebuie să aștepți ca schimbările să vină de la altcineva. Tu trebuie să fii cel care aduce transformarea. Adică să faci măcar un prim pas către viitorul apropiat dorit de tine. 

Berbec

Știi vorba aceea: "Spune-mi cu cine umbli ca să-ți spun cine ești”? O vei simți pe pielea ta mai mult ca oricând. Așa că fii mai atent la anturaj!

Taur

Pot fi și momente mai contradictorii la locul de muncă. Stai departe de conflicte cu șefii sau de proiectele dubioase. 

Gemeni

Totul pornește de la educație. Deci trebuie să ai în vedere că progresul tău va fi direct proporțional cu disponibilitatea de a învăța. 

Rac

Siguranța financiară este cea care primează. Astrele îți recomandă să amâni generozitatea pentru altădată. Acum contează altceva. 

Leu

Marte tranzitează în continuare casa relațiilor. Atmosfera din cuplu este tensionată, dar doar așa veți obține dezamorsarea unei situații. 

Fecioară

Nu câștigi nimic dacă te vei grăbi, mai ales la serviciu. Din contră, s-ar putea să provoci numeroase greșeli. 

Balanță

Dacă ziua trece și fără a te implica într-un proiect ce te face fericit, vei avea numeroase regrete și frustrări. Ai fler la investiții. 

Scorpion

Trebuie să îți dedici timp suplimentar remedierii unor probleme legate de locuință. Dar stai departe de scandalurile din familie!

Săgetător

Nu ai liniște deloc, dar adevărul este că nici nu vrei. Îți place să te agiți, să te ocupi de mai multe proiecte sau să stai departe de casă. 

Capricorn

Nu poți evita unele cheltuieli. Însă, poți proceda în așa fel încât să le mai amâni. Încearcă să rămâi cât mai pragmatic. 

Vărsător

Dacă nu te grăbești, vei avea mult de câștigat. Îi vei motiva, cu ușurință, pe apropiați. Ai nevoie de multe activități. 

Pești

Vrei să scapi de confuzie, dar îți dai seama că tu singur o creezi. Te vei confrunta cu o dilemă. Important este să crezi în tine. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel