Horoscop, joi, 14 mai 2020

planete
planete

Horoscop. Nativii Leu vor fi foarte geloși pe prietenii lor. 

Berbec

Ești cuprins de moleșeală și amâni toate proiectele. Cu greu vei face față la sarcinile zilei. Nu lăsa pe nimeni să îți complice viața!

Taur

Profiți de o situație încurcată la locul de muncă și te oferi să preiei mai multe responsabilități. Partenerul nu va fi deloc de acord.

Gemeni

Vei avea tendința să te revolți împotriva tuturor. Poate și pentru că ai impresia că doar tu ai dreptate și că ai în jur doar oameni inferiori.

Rac

Ți se dă mai multă libertate la locul de muncă și chiar nu știi ce să faci cu ea. Vrei un mentor care să te ghideze și care să te accepte chiar și când greșești. 

Leu

Te superi că partenerul acordă mai multă atenție unor prieteni decât ție. Îi vei cere socoteală și veți termina ziua plictisiți unul de celălalt.

Fecioară

Încă de dimineață, ai foarte multe nemulțumiri interioare care te pot provoca astfel încât să creezi multe conflicte. 

Balanță

Retrogradarea lui Venus îți creează doar necazuri în dragoste. Nimic nu îți merge așa cum ți-ai dori, iar partenerul este neînțelegător.

Scorpion

Persoana iubită simte că ai anumite așteptări de la ea, dar în același timp nici nu îi comunici dacă e așa sau nu. Preferi misterul.

Săgetător

Disputele din cadrul familiei îți mănâncă multă energie. Și nici nu știi cum le poți opri. Încearcă să nu te implici prea mult. 

Capricorn

Te bazezi pe câțiva prieteni să se implice într-un proiect de-al tău. Vor apărea și întârzieri destule. Mare grijă la cheltuieli!

Vărsător

Îți dai seama cât de importante sunt micile bucurii și că nu mai vrei să faci loc unor persoane toxice sau foștilor parteneri în viața ta.

Pești

Careul dintre Mercur și Marte este încă activ, deci vei abuza de replici tăioase sau acide, deși nimeni nu ți-a greșit cu nimic. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel