Horoscop, joi, 14 februarie, 2019

Horoscop. 

BERBEC

Pana acum, anumite eforturi facute pentru a-ti implini un vis indraznet s-au intalnit cu dificultati si cu intarzieri, ceva ce te-a cam frustrat si chiar dat inapoi. Totusi, fii optimist. Energiile se schimba si evenimentele se pare ca vor urma o turnura noua, favorabila. Asta inseamna ca poti profita sa iti impingi planurile tot inainte (Marte) si sa obtii succes dar si multa placere si bucurie (Taur). Doar nu degeaba de azi Marte intra in Taur pentru 6 saptamani !

TAUR

Alege speranta si gandirea pozitiva azi. de tine depinde ce alegi sa gandesti si sa simti. Asta te ajuta si sa iti faci treburile cu spor dar si sa scapi de orice negativitate te-ar tine in loc. Limiteaza-ti tendintele de a fi absolut si incapatanat. Fii deschis si la ce au altii de spus ca sa gasesti solutiile pe care nu ti le-ai imagina de unul singur. De azi, Marte e in zodia ta. E o oportunitate ce apare o data la 2 ani. Ai toate sansele sa ai 6 saptamani extraordinare. Nu le rata.

GEMENI

Ai invartit o multime de farfurii deasupra capului in aer, le-ai tinut pe toate in echilibru dar tot acest efort te poate obosi si coplesi. Ia-o mai usurel, pe bune, de ce atata zor si stres ? Lasa ca de azi Marte intra in senzualul si lentul Taur pana pe 31 martie si vei vedea ce inseamna sa o iei mai usor. Doar asa iti poti permite sa simti ca traiesti si sa iti tragi sufletul. Daca muncesti metodic si cu un ritm pe care sa il poti sustine a la long, in curand te vei bucura de fructele eforturilor tale.

RAC

Presiunea pe care ai dus-o in ultimul timp va atinge un punct de varf azi. Dar limitele tale de rezistenta se cam simt si te poti simti coplesit. Incearca sa pui o distanta intre tine si problemele tale ca sa te relaxezi. Tu nu esti problemele si provocarile de zi cu zi. Sa stii ca ajuta si sa mai discuti, asa, de la suflet la suflet, cu partenerul. Vei vedea ca ajutorul sau, punctul sau de vedere, te ajuta sa iti clarifici multe in cap.

LEU

Astazi ti se da ocazia sa vei lucrurile dintr-o alta perspectiva. Aceasta claritate capatata iti permite sa percepi adevarata dinamica a situatiilor in care te afli, dar si adevaratele intentii ale celor din jurul tau. Ce bine ! Ai si tu sansa sa iti reorganizezi viata si sa fii absolut convins ca actiunile pe care le urmezi sunt cele potrivite, care sa iti aduca si succes dar si placere. Dar nu degeaba Marte a ajuns in Taur de azi !

FECIOARA

Astazi, conditiile sunt ideale ca sa iti dedici putin timp liber sau departe de lumea dezlantuita ca sa porti un dialog intern cu tine. De ce faci ceea ce faci ? Pentru ce iti bate inima mai tare din activitatile pe care le faci ? Cat timp dedici bucuriilor simple ce iti bucura simturile ? Aceste raspunsuri te ajuta sa iti evaluezi actiunile si metodele pentru a corecta erori si a avansa spre ce vrei. Multe din introspectii vin ca urmare a energiei lui Marte in Taur incepand de azi pana pe 31 martie. 

Citeste mai multe pe sfatuloarintilor.ro

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel