EXCLUSIV  Horoscop, joi, 12 ianuarie 2023

Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop. Marte nu mai este retrograd.

Marte își reia mersul direct în semnul Gemenilor. Să ne reamintim: Marte a intrat aici pe 20 august, și-a început retrogradarea pe 30 octombrie, ale cărei efecte se vor duce până pe 25 martie. Vom avea habar încotro să o luăm, mintea noastră va fi mai sigură pe unele alegeri și ne vom asigura că avem toate informațiile necesare. Atenție că momentul retrogradării poate provoca destule momente și evenimente frustrante, mai ales pentru cei cu marcaj mutabil(Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești). 

Berbec

Începând de astăzi, vei fi mult mai focusat și sigur. Nu te vei mai judeca pentru că nu știi exact în ce direcție să o iei, te vei bucura de varietate. 

Taur

Marte își oprește retrogradarea în zona banilor. Ar trebui să devii conștient de unele greșeli din ultimele luni astfel încât să nu le mai faci. 

Gemeni

Marte nu mai vine doar cu furie și frustrare, ci și cu ambiție și curaj. Îi vei inspira și pe ceilalți cu capacitatea ta de a lupta. 

Rac

Trecutul este trecut și trebuie să rămână așa. Lecțiile ultimelor trei luni te vor ajuta să construiești o nouă persoană. 

Leu

Impredictibilitatea ultimelor trei luni te-a măcinat serios. Aproape că te resemnasei. Dar nu mai este cazul de azi înainte. 

Fecioară

Unii dintre voi își vor da seama că nu și-au ales bine cariera, alții că sunt pregătiți să primească mai multă responsabilitate. 

Balanță

Ți se va declanșa dorul de ducă! Vei dori să călătorești mai mult, dar și să înveți lucruri noi. Și nu mai altepți aprobarea altora. 

Scorpion

Fricile ultimelor luni nu vor dispărea, dar nu ți se vor mai părea atât de insurmontabile. Vei naviga alături de ele. 

Săgetător

Neînțelegerile din cuplu vor mai dispărea. În plus, îți vei da seama că nu este cazul să fugi de discuții pentru că ele ajută. 

Capricorn

Îți dai seama că te stresezi suplimentar la locul de muncă și că este cazul să îți consumi energia în moduri mai sănătoase. 

Vărsător

Marte retrograd a vrut să îți arate că ai nevoie de varietate. Acum că este direct, vei învăța să cauți conștient schimbările. 

Pești

Vei avea mai mult curaj în a aborda membrii familiei atunci când simți că lucrurile nu merg bine. Nu mai aștepți să se întâmple ceva. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel