EXCLUSIV  Horoscop, joi, 12 august 2021

Horoscop, joi, 12 august 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop, joi, 12 august 2021. Sursă foto: Pixabay

Horoscop. Mercur intră în semnul Fecioarei, unde va sta până pe 30 august.

Berbec

Vei deveni hipervigilent la locul de muncă. E ceva în tine care te face să cauți greșelile celorlalți pe care să le și corectezi.

Taur

Este o zi bună pentru a începe să te documentezi referitor la o vacanță. Mercur te va ajuta să găsești cele mai bune oferte.

Gemeni

Schimbarea lui Mercur te va obliga să nu te mai arunci după toate ideile. Ci să rumegi mult mai mult înainte de a lua o decizie.

Rac

Tonalitatea ta va fi deranjantă pentru majoritatea cunoscuților. Aceștia înțeleg din cuvintele tale doar că nu îți convine nimic.

Leu

Vei acorda mai multă atenție cheltuielilor. În plus, vei începe să îți gestionezi altfel bugetul. Parcă devii chiar mai econom.

Fecioară

Mercur se alătură lui Venus și Marte. Vei deborda de idei, energie și carismă. Dacă le vei pune pe acestea la muncă, vei avea multe reușite.

Balanță

Începe o perioadă în care ai putea să îți dai seama ce din modul tău de gândire nu funcționează. Sau de ce pui atâta preț pe trecut.

Scorpion

Ai capacitatea să îi faci pe ceilalți să înțeleagă chestiuni serioase și greu de explicat. Vei începe să te ocupi de unele planuri.

Săgetător

Mercur își dorește să fii mai comunicativ cu șefii, dar și cu partenerul. Îți place să vorbești mult, dar nu neapărat în momentele serioase.

Capricorn

Mercur te poate ajuta să înveți lucruri noi sau să îți îmbunătățești cunoștințele actuale. Începe o perioadă bună pentru examene.

Vărsător

Mercur te va face mai introvertit, însă cu un scop benefic. Vrea să îți dai seama în care dintre relațiile tale consumi mai mult decât primești.

Pești

Partenerul va căpăta și mai multă putere în viața ta. Va lua cu ușurință decizii de care tu te temi și va vedea într-un mod obiectiv starea relației.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel