EXCLUSIV  Horoscop, joi, 11 aprilie 2024

Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune
Astrolog Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Ne apropiem de conjuncția dintre Mercur retrograd și Soare în semnul Berbecului. 

Conjuncția Marte-Saturn în Pești este în continuare activă. Pe de o parte, vrem să visăm. Dar, pe de altă parte, trebuie să fim cât mai pragmatici. Cei mai afectați vor fi cei cu marcaj mutabil: Gemeni, Fecioară, Săgetător, Pești. Mercur retrograd se apropie de o Conjuncție cu Soarele în semnul Berbecului. 

Berbec

Te simți legat de mâini și picioare de multe ori. Astrele îți cer să fii mai rezervat, să lucrezi mai mult la autocontrol. 

Taur

Te poți baza prea mult pe unii prieteni și să rămâi dezamăgit. S-ar putea ca aceștia, șa rândul lor, să aibă probleme de rezolvat. 

Gemeni

Când te stresezi și străduiești prea mult, nu ai parte de multe reușite. Dar, când acționezi altfel, vei avea succes. 

Rac

S-ar putea să apară neînțelegeri la locul de muncă. Astrele îți recomandă să nu crezi că totul e pierdut până când nu ai semne clare în acest sens. 

Leu

Te confrunți cu o lipsă de vitalitate uimitoare. Care își va pune amprenta pe orice domeniu. Încearcă să nu îți aglomerezi programul. 

Fecioară

Conjuncția Marte-Saturn va crea o stare de neliniște în cadrul relației de cuplu. Poate că este cazul să discuți deschis cu persoana iubită. 

Balanță

Tu uiți ceva sau partenerul este mai indiferent față de o chestiune. Cert este că vor fi momente în care vă veți contrazice. 

Scorpion

Astrele îți recomandă să ai o atitudine matură în orice domeniu. Nu este cea mai bună zi pentru a cere compasiune și înțelegere. 

Săgetător

Te simți limitat și neacceptat de unele persoane din familie. Poate că este cazul să îți dai seama că poți funcționa și fără validarea lor. 

Capricorn

Introspecția este bună, dar cu măsură. Vei avea tendința de a evada din cotidian, și acest lucru nu va fi privit cu ochi buni de oamenii din jurul tău. 

Vărsător

Poate fi una dintre acele zile în care simți că nu valorezi nimic, că nu ai niciun talent sau că nu meriți mai mult. Fii mai blând cu tine!

Pești

Conjuncția Marte-Saturn îți mai ponderează unele porniri. Pe moment te frustrezi. Dar îți vei da seama că e spre binele tău. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel