HOROSCOP FEBRUARIE 2022. Atenționare pentru Taur, Leu, Vărsător şi Scorpion

foto pexels/ Horoscop februarie 2022
foto pexels/ Horoscop februarie 2022

HOROSCOP FEBRUARIE 2022. Luna februarie 2022 vine cu ceva mai multe liniște, nefiind bogată în evenimente astrologice. 

HOROSCOP FEBRUARIE 2022. Februarie este mai degrabă o lună statică, o lună în care continuăm puţin poate ce se întâmplă din decembrie sau ianuarie. Va fi liniștea dinaintea furtunii, pentru că martie și aprilie se anunță pline de evenimente. 

Februarie este o lună de aşezare, de construcţie, în care să găsim piesele lipsă ale puzzle-ului sau o lună în care să ne dăm seama unde nu am depus suficient efort. Poate sunt domenii în viaţa noastră unde ne-ar fi plăcut să meargă lucrurile mult mai bine, scrie Astrosens. 

Marte va sta toată luna în Capricorn, deci modul nostru de a acţiona va fi foarte pragmatic.

Venus va rămâne tot în Capricorn în luna februarie. Retrogradarea s-a oprit pe 29 ianuarie. Acum este în mers direct. Va ieşi din Capricorn pe 6 martie, de aceea îţi atrag atenţia că încă se vor resimţi efectele retrogradării.

Mercur va fi şi el în Capricorn până pe 14 februarie, când va reintra în Vărsător. Îţi aduc aminte că Mercur a fost retrograd începând cu 14 ianuarie. Pe 26 ianuarie a intrat în Capricorn, dar va sta acolo până pe 14 februarie, iar atunci se va întoarce în Vărsător, unde va sta până pe 6-10 martie.

Dacă nu v-ați setat încă planuri, e momentul să o faceți în 1 februarie

HOROSCOP FEBRUARIE 2022.  Pe 1 februarie avem o Lună Nouă în Vărsător, conjunctă cu Saturn. Este, dacă vrei, "Revelionul" celor care lucrează în industria divertismentului, cei care nu au apucat să sărbătorească pentru că muncesc. Cam aşa se întâmplă cu această Lună Nouă în Vărsător de pe 1 februarie. Dacă nu aţi apucat să vă setaţi anumite obiective, planuri, o puteţi face de pe 1 februarie.

Acea conjuncţie cu Saturn aduce un termen prelungit de livrare a obiectivelor respective, dar vă dă siguranţa că se vor şi întâmpla. Adică obiectivele pe care vi le puneţi în jurul acestei date, veţi şi munci pentru ele. Nu le puneţi doar ca să fie.

Lună Plină, impact pentru Taur, Leu, Vărsător şi Scorpion

HOROSCOP FEBRUARIE 2022. Pe 16 februarie avem o Lună Plină în Leu. Este o Lună Plină în careu cu Nodurile, cu Nodul Sud în Scorpion şi Nodul Nord în Taur. Ce înseamnă când o Lună Plină activează Nodurile? Se formează chiar şi o cruce pe semne fixe.

Ce înseamnă asta? Cei cu Taur, Leu, Vărsător şi Scorpion în astrogramă vor resimţi această Lună Plină. De fiecare dată spun că Luna Plină este mai importantă decât Luna Nouă. Pentru mulţi dintre care au marcaje în semnele menţionate, s-ar putea să fie un moment din acela în care trenul mai opreşte o dată în gară şi ziceţi: "Sunt bine? Nu sunt bine?". Este un moment la care trebuie să ne gândim mult în luna februarie.

Şi pentru că în februarie vorbim de Sfântul Valentin şi de Dragobete, ţin să vă spun că, din 14 februarie, Venus şi Marte fac o conjuncţie, se urmăresc una pe alta până pe 6 martie când vor intra în Vărsător. Iubirea şi pasiunea se contopesc şi oferă şanse celor care vor să treacă peste anumite evenimente nefericite, celor care vor să construiască, să mai pună o piatră de temelie în căsătoria lor, în relaţia lor, în cuplul lor. Chiar e un eveniment important. Şi gândiţi-vă că Venus şi Marte sunt în Capricorn. Acest aspect este nemaipomenit de bun să aducă stabilitate, putere, rezistenţă.

Citește previziunile pentru fiecare zodie pe ASTROSENS.RO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel