EXCLUSIV  Horoscop, duminică, 9 ianuarie 2022

Daniela Simulescu, astrolog DCNews
Daniela Simulescu, astrolog DCNews

Horoscop. Ne apropiem de Mercur retrograd.

Luna va face un trigon cu Marte în prima parte a zilei, aspect ce ne va face dornici de acțiune. Dar spre finalul zilei, va face un careu cu Pluto, aspect care ne poate frustra pe mai multe planuri. Și cum Mercur se apropie de Saturn, dar și de retrogradare, vom avea impresia că nu avem timp să ne ocupăm de toate planurile.

Berbec

Va exista o tensiune între ceea ce îți dorești și modul în care acționezi. Nici tu nu te vei înțelege. Este clar că va trebui să găsești un echilibru.

Taur

Te vei supăra dacă persoanele dragi nu vor lua în calcul și propunerile tale. Tendința principală a zilei va fi aceea de retragere.

Gemeni

Mercur îți atrage atenția că vrei să faci prea multe într-un timp scurt. Este posibil să nu poți duce nimic la bun sfârșit.

Rac

Dacă oamenii dragi sunt nemulțumiți de ceva anume, nu trebuie să consideri că este vina ta. Tu ești responsabil de propria fericire.

Leu

Faci tot ce se poate astfel încât să păstrezi aparențele. Și nu doar pentru alții, ci chiar și față de tine. Ascunzi orice supărare sau frică.

Fecioară

Insiști prea mult pe treburile gospodărești. Ori astăzi este duminică și cei dragi vor să se relaxeze, să se distreze și nu să muncească.

Balanță

Pentru că îți este teamă să spui ce vrei, îi vei lăsa pe ceilalți să facă programul zilei. Vor fi unele activități nu neapărat pe placul tău.

Scorpion

Pentru o zi de duminică, vei fi destul de eficient și productiv. E adevărat, te vei plânge și de unele cheltuieli, dar per total, ziua va fi bună.

Săgetător

Vrei să te bucuri, să participi la numeroase activități cu prietenii și să nu pierzi timpul degeaba. Partenerul va fi mai încăpățânat.

Capricorn

Poate fi o zi excelentă pentru a te ocupa de casă. Cu siguranță, vei primi sprijin din partea familiei. Evită cheltuielile serioase!

Vărsător

Vei avea o zi tare agitată. Comunici cu mulți oameni, online sau offline. Faci destule drumuri și reușești să legi noi prietenii.

Pești

Te vor deranja comentariile nesolicitate. Nivelul tău de toleranță va scădea considerabil. Astrele îți recomandă să nu fii prea agresiv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel