EXCLUSIV  Horoscop, duminică, 8 ianuarie 2023

Daniela Simulescu/Foto emisiune
Daniela Simulescu/Foto emisiune

Horoscop zilnic. Lilith intră în Leu. 

Pe 8 ianuarie, avem primul eveniment marcant al lui 2023: Lilith își va începe tranzitul prin semnul Leului, unde va sta până pe 3 octombrie. Ce vrea Lilith? Testarea limitelor și noi obsesii. Ce vrea Leul? Iubire, pasiune, creativitate, pasiune, romantism, aventuri, câștiguri, validare, trofee, atenție. Deci timp de aproximativ nouă luni vom îndrăzni cum nu am mai făcut-o de mult! Dar atenție că narcisismul va fi în floare!

Berbec

Îți va crește nevoia de validare și de atenție. Nu uita că Marte este în continuare retrograd, deci nu îți ies lucrurile atât de repede. 

Taur

Vor apărea discuții în sânul familiei. Este cazul să nu mai amâni unele probleme, ci să te concentrezi spre a le rezolva. 

Gemeni

Cuvintele tale vor fi destul de tăioase, dar te vor și ajuta să obții ceea ce îți dorești. Începe o perioadă bună de studiu. 

Rac

Îți mai revii după Luna Plină de ieri. De astăzi va trebui să ai mai mare grijă la impulsul de a cheltui fără măsură. 

Leu

Lilith îți va aduce doze suplimentare de ambiție și curaj. Vei fi și mai îndrăzneț. Nu îți va mai fi teamă de reacțiile celorlalți. 

Fecioară

Lilith te va obliga să te axezi mai mult pe sănătate, dar și pe confruntarea fricilor, mai ales acelora care nu te lasă să evoluezi. 

Balanță

Ai grijă ce îți dorești că s-ar putea să ți se întâmple! Cu alte cuvinte, trebuie să ai mare grijă atunci când îți faci planuri pentru viitorul apropiat. 

Scorpion

Lilith se instalează în zona carierei. Ceea ce înseamnă că ar trebui să înveți ce lupte să duci. Astfel încât să ai de câștigat. 

Săgetător

Vei fi mai atent la filosofia ta de viață. Câteodată vei exagera, iar altădată îți vei da seama că ar fi cazul să fii mai flexibil. 

Capricorn

Stabilitatea financiară va fi cea mai importantă. Te vei focusa pe ea și vei căuta metode sigure de a ți-o asigura. 

Vărsător

Relațiile și parteneriatele vor trece prin diverse teste. Dar asta și pentru că te vei concentra prea mult asupra lor. 

Pești

Va apărea tendința de a munci până la epuizare. Și nu îți va aduce prea multe beneficii. Deci va trebui să găsești un echilibru. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel