EXCLUSIV  Horoscop, duminică, 27 iunie 2021

Horoscop, duminică, 27 iunie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop, duminică, 27 iunie 2021. Sursă foto: Pixabay

Horoscop. Venus intră în semnul Leului, unde va sta până pe 22 iulie.

Berbec

Venus i se va alătura lui Marte. Vei deveni dornic de distracție, pus pe șotii și foarte creativ. Urmează o perioadă plină de energie.

Taur

Vei alege să fii mai degrabă gazdă decât oaspete. Chiar dacă unii membri ai familiei te mai enervează, tu preferi să petreci mult timp cu ei.

Gemeni

Prietenii au multe planuri pentru această zi, dar tu nu vei face față. Ai energie, dar doar pentru câteva dintre activități.

Rac

Cu Venus și Marte în zona banilor, este clar că o să apară destule provocări. Nu prea vei fi chibzuit, dar e cazul să te răsfeți.

Leu

Energia pe care o vei primi și de la Marte și de la Venus este greu de gestionat. Dar te poate ajuta să obții tot ce vrei.

Fecioară

S-ar putea să nu te simți în largul tău în compania grupurilor mari de oameni. Ai prefera să stai mai retras sau doar cu persoanele cele mai dragi.

Balanță

Vei căuta ocazii să cunoști oameni noi, să pătrunzi în alte grupuri sau alte comunități. Deși este duminică, tu te vei gândi la planuri de viitor.

Scorpion

Relațiile cu partenerul și persoanele autoritare vor fi mai conflictuale. Vei dori să păstrezi un echilibru, dar nu vei reuși.

Săgetător

Vei fi plin de viață și îi vei molipsi și pe cei din jurul tău. Călătoriile și efectuarea unei activități sportive sunt foarte bine aspectate.

Capricorn

Te preocupă viața celorlalți. Îi analizezi, îi observi și încerci să găsești răspunsuri la mai multe întrebări. Evită împrumuturile!

Vărsător

Începe o perioadă bună pentru a cunoaște posibili parteneri, mai ales dacă ești singur. Depinde doar de tine cât de mult vrei asta.

Pești

Vrei să te simți util. Îi vei ruga pe cei din jur să te anunțe dacă au nevoie de ajutor. Treburile gospodărești te vor liniști.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel