EXCLUSIV  Horoscop, duminică, 23 ianuarie 2022

Astrologul Daniela Simulescu. Horoscopul zilei la DCNews
Astrologul Daniela Simulescu. Horoscopul zilei la DCNews

Horoscop. Conjuncție Mercur retrograd-Soare. 

Marte se pregătește să iasă din semnul Săgetătorului. Mâine va intra în cel al Capricornului. Este posibil ca zodiile de foc și de pământ să treacă prin evenimente mai heirupiste. Iar conjuncția dintre Mercur retrograd și Soare va predispune la rezolvarea unor probleme apărute în ultimele zile.

Berbec

De mâine vei fi alt om pentru că Marte, guvernatorul tău își schimbă semnul. Deci ai face bine să consumi cât mai multă energie astăzi.

Taur

Astrele te invită să nu te preocupi pentru muncă. Este și mâine o zi. Ieșirea lui Marte din Săgetător va sprijini zona financiară.

Gemeni

Astăzi te vei concentra destul de greu orice ai face. Mercur face o conjuncție cu Soarele, iar acest aspect predispune la multă ceață mentală.

Rac

Pe ultima sută de metri, vrei să te ocupi de un proiect important pentru casă. Bineînțeles că vor apărea destule încurcături.

Leu

Nu prea îți dai seama de intențiile partenerului. Astrele îți recomandă să încerci să comunici direct cu el, nu să încerci să ghicești.

Fecioară

Ai o listă cu multe treburi gospodărești. Ești încrezător că le vei face pe toate. Undeva spre seară, îți vei da seama că alergi după mulți iepuri.

Balanță

Venus mai are doar câteva zile de retrogradare. Parcă și tu începi să capeți mai multă claritate. Timpul petrecut cu familia va fi unul de calitate.

Scorpion

Marte va ieși din zona financiară. Deci vei putea respira ușurat. Acum va trebui să te gândești la cum îți gestionezi viitoarele venituri.

Săgetător

O zi nemaipomenită pentru mișcare! Marte va ieși din semnul tău și îți oferă energie cât pentru doi. Te și îndeamnă să iei decizii importante.

Capricorn

Somnul îți poate fi afectat. Gradul de oboseală este ridicat. Te pregătești de intrarea lui Marte în semnul tău, care te va energiza.

Vărsător

Pe de o parte, profiți de faptul că Soarele este în semnul tău de câteva zile, dar pe de altă parte, vei resimți multă epuizare din cauza lui Marte.

Pești

Vei scăpa de tensiunile de la locul de muncă. Acum vei începe să vezi mult mai clar unele situații și să îți faci planuri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel