EXCLUSIV  Horoscop, duminică, 21 noiembrie 2021

Horoscop, duminică, 21 noiembrie 2021. Sursă foto: Pixabay
Horoscop, duminică, 21 noiembrie 2021. Sursă foto: Pixabay

Horoscop. Soarele iese din Scorpion.

Mâine, Soarele va intra în semnul Săgetătorului. Vom deveni mai optimiști, dornici de viață, dar și moraliști. Astfel, se va disipa și tensiunea provocată de Eclipsa de Lună de pe 19 noiembrie. Sextilul dintre Venus din Capricorn și Marte din Scorpion începe să devină din ce în ce mai activ. Vom reuși să îmbinăm armonios iubirea cu pasiunea.

Berbec

Vei fi prea suspicios, chiar și pentru gusturile tale. Acorzi multă atenție motivațiilor ascunse ale celorlalți, pe care doar tu le bănuiești.

Taur

Este o zi bună pentru a nu mai fugi de o discuție neplăcută în cadrul relației. Atât tu cât și partenerul veți reuși să spuneți ce vă deranjează.

Gemeni

Vei fi nevoit să te ocupi de unele treburi gospodărești pe ultima sută de metri. Îți vei da seama că nu te poți baza doar pe tine, că îți trebuie ajutor.

Rac

Relația cu copiii se poate îmbunătăți cu puțin efort, indiferent de vârsta acestora. Nevoile tale trebuie puse pe primul loc, și nu ale prietenilor sau ale rudelor.

Leu

Vei avea chef să petreci întreaga zi alături de familie sau de persoanele cele mai apropiate. Parcă vrei să recuperezi timpul pierdut.

Fecioară

Ai tendința de a intra în discuții complicate și de a îi provoca pe interlocutori. Nu ai un motiv anume, pur și simplu vrei să simți că trăiești.

Balanță

Astrele îți recomandă să nu te lași influențat deloc în procesul decizional legat de cheltuirea unor sume mari de bani. Ești predispus să faci ce îți zic alții.

Scorpion

Recomandarea astrelor este aceea de a profita din plin de această zi. Ai energie, poftă de viață,  creativitate și poți să faci orice ți-ai dori.

Săgetător

Mâine, Soarele va intra în semnul tău și îți va oferi energie. Astăzi s-ar putea să te simți epuizat și dormi să petreci cât mai mult timp acasă.

Capricorn

Prietenii îți solicită ajutorul și te vei implica în problemele lor. S-ar putea ca tu să fii acela care să găsească soluția perfectă.

Vărsător

Observi repede orgoliul inflamat al celorlalți pentru că și tu ai trecut prin această stare în ultimele zile. Gesturile unor apropiați te-au rănit.

Pești

O zi nemaipomenită pentru plimbări, activități sportive sau din zona spirituală. De asemenea, studiul îți va face ziua mai frumoasă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel