Horoscop, duminică, 14 iunie 2020

Horoscop. Conjuncția Marte-Neptun începe să se dizolve. 

Berbec

Te-a obosit enorm conjuncția dintre Marte și Neptun. Astăzi încerci să te recuperezi și să îți faci puțină ordine printre gânduri.

Taur

Toți oamenii din jurul tău sunt foarte moleșiți și îți refuză orice invitație. Dar tu nu vei renunța așa ușor la dorințele tale.

Gemeni

Astăzi te vei preocupa de propria credință. Fie că vei merge la biserică, fie că vei medita sau vei citi, te vei simți foarte bine.

Rac

Nivelul de stres este la cote imense. Încearcă să arunci din lucrurile care nu îți mai folosesc. Cu siguranță ai strâns destule.

Leu

Nu mai vrei deloc izolare. Te-ai săturat să stai departe de prieteni, deci vei insista să îi scoți în oraș sau să îi vizitezi.

Fecioară

Vorbești cu mult patos despre viitoarele planuri, dar cei dragi le știu deja. De fapt, tu ai nevoie de aprobarea lor.

Balanță

Deși fugi de ele, discuțiile în contradictoriu vor fi la tot pasul astăzi. Și tu nu vrei să participi, dar nu vei reuși să stai departe.

Scorpion

Romantismul este în continuare la cote imense. Indiferent că ești sau nu într-o relație, vei dori foarte multă afecțiune și atenție.

Săgetător

Ai mare poftă de viață. Ce-i drept, nici nu vrei să stai pe acasă. Preferi să faci sport, să te plimbi sau să ieși în oraș.

Capricorn

Vei fi nevoit să te împarți între partener și restul familiei. Toți vor ceva de la tine și abia mai faci față. Evită certurile!

Vărsător

În continuare există un mare risc de cheltuieli anapoda. Ar fi bine să te consulți cu persoanele dragi înainte de orice investiție.

Pești

Decizi că este timpul să îi bucuri pe membrii familiei. Ori le faci cadouri, ori îi suni și le spui vorbe frumoase, ori îi vizitezi.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel