HOROSCOP CHINEZESC - MARTIE 2022. Astrolog Nicoleta Ghiriș: Este luna Iepurelui de Apă

Astrologul Nicoleta Ghiris, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu predicțiile lunii noi chinezești  ( 2 Martie- 1 Aprilie 2022 2022), pentru toate zodiile.

„Începe o lună energetică care ne aduce în prim plan o extrem de instabilă energie de ușor succes, însă energia anuala fiind extrem de agresiva, orice combinație cu ea va genera anul asta doar energie, pe care sa încercăm sa o diminuam, să nu uităm că  orice energie negativă poate fi combătută și prin atitudinea noastră, fiind astfel recomandat să încercăm să facem cât mai mult bine în această perioadă, dezamorsând încetul cu încetul această energie umbrelă", a transmis astrologul. 

CITEŞTE HOROSCOPUL COMPLET PE SPECTACOLA.RO

Dacă ai următoarea zodie, pregătește-te! Un mare vis devine realitate

În luna martie, sunt câteva evenimente astrologie care ne vor schimba starea de spirit. Cea mai importantă Lună Nouă a anului 2022 este cea de pe 2 martie, din semnul Peștilor. Luna Nouă va fi conjunctă cu Jupiter, Marele Benefic. În aceeași zi vom avea o triplă conjuncție Venus-Marte-Pluto în Capricorn. O zi nemaipomenită pentru acceptare și planuri serioase.

Luna martie, extrem de importantă pentru o zodie

„Sunt două domenii importante pentru tine în luna martie. în primul rând relaţiile (cu partenerul, cu o persoană pe care o placi, cu familia, cu prietenii, toate). De ce? Pentru că Venus şi Marte vor intra în casa a 7-a, lângă Saturn. Vor fi testate toate relaţiile tale, mai ales cele care au şi o componentă financiară şi cele care au şi o componentă de construire.

După care, al doilea domeniu foarte important în luna martie pentru tine este casa a 8-a, zona resurselor. Poate mulţi dintre voi vreţi să faceţi un credit, o investiţie, o afacere, să începeţi să produceţi, să monetizaţi. E o lună foarte bună pentru asta.

Vă atrag atenţia că pot fi şi mici înşelăciuni. Veţi fi cei care înşelaţi ori veţi participa la anumite momente (nu grave, pentru că Jupiter vă şi susţine) - momente în care să fiţi puţin necăjiţi, că aţi crezut într-o idee, un proiect, un business. Sunt şi câştiguri.

Cu atât de multe planete în casa a 8-a, vedeţi că tot ce ţine de zona de intimitate, senzualitate va reveni la suprafaţă. Nu înseamnă că ceilalţi din viaţa voastră vor vedea lucrurile astea, dar vor reveni şi vor fi analizate, discutate şi poate, dacă sunt probleme, să fie vindecate.

Vorbim de un proces de sondare interioară, dar şi de un proces de compasiune faţă de voi şi de împăcare. Dacă nu reuşiţi să vă împăcaţi cu oameni din viaţa voastră, să aveţi relaţii sănătoase, măcar cu voi să vă împăcaţi.

Deci, avem partea de relaţii şi partea de bani. Vreţi, nu vreţi, acestea vor avea tot timpul legătură. Nu poţi să vorbeşti de o relaţie fără să vorbeşti de bani. Indiferent de natura relaţiei respective. Dacă vorbim de cele amoroase, partenerii au un buget comun sau se fac tot felul de negocieri", a explicat Daniela Simulescu. VEZI MAI MULTE AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel