HOROSCOP chinezesc 2022 – anul Tigrului de apă. Cum afli ce animal ești. Dacă ești Tigru, fii atent, e anul TĂU

Foto: Pexels
Foto: Pexels

Astrologul Nicoleta Ghiris, specialist în astrologie occidentală, metafizică chineză (astrologie chineză, specialist feng-shui) și numerologie, vine cu predicțiile pentru noul an CHINEZESC. 

„Nativii anului de tigru sunt lideri respectați, cu magnetism. Critici, justițiari, certăreți, pasionați, protectori însă neîncrezători în ceilalți, apărând uneori nehotărâți, sunt capabili de gesturi generoase sau nemiloase. Într-un an de Tigru, trebuie să încercăm să ne găsim liniștea pentru că vor exista schimbări în familie, dar o să asistăm și la schimbări majore în întreaga lume.

Apa este elementul anului

Copiii născuți în acest an, patronat de Tigrul de Apă vor fi extrem de profunzi și cercetători. Mari amatori de experiențe numeroase, trebuie să fie hotărâți și extrem de rezistenți. Generoși și amiabili cu cei din jurul lor, vor atinge mereu țelurile datorită lor și a ceea ce cunosc și sunt. Tigrii de Apă pot poseda și abilități artistice. Necesită mai multă încredere în ceea ce sunt și pot dovedi asta de-a lungul vieții lor.

Personalități născute în anii Tigrului de Apă: Tom Cruise, Jon Bon Jovi, Demi Moore, W. Axl Rose, Jodie Foster, Sandra, Kelly Preston etc, potrivit Spectacola.ro.

Analizând harta astrologică a României, ne vom adresa unui an de Tigru cu ascendent în Mistreț

Vom asista astfel pe parcursul anului la energii generate de Tigru și Mistreț, supunându-ne în anumite perioade ale anului unor pedepse pe nedrept (cu precădere în lunile Mai-Iunie, dar și în luna August-Septembrie, însă nici începutul de an Februarie- Martie si sfârșitul Noiembrie- Decembrie, nu vor fi străine de energia de pedeapsă). Această energie blocantă ne poate face să avem amânări și blocaje la nivelul zonei de business și imagine a țării noastre dar și la nivel de parteneriate/relații și sănătate.

Se pot realiza adesea certuri și neînțelegeri între părinți și copii, între parteneri/de business. Însă vor exista momente de susținere și întâlnirea unor oameni, ce ne vor susține în secret. Deoarece lemnul este elementul generat in exces al anului, ne va transmite loialitate extremă oamenilor sau crezurilor, putem ajunge la dezamăgiri datorită faptului că, putem avea așteptări imense și realitatea se poate dovedi diferită. Este un an în care, dacă nu suntem atenți, putem pierde foarte ușor ce agonisim din greu.

Cum afli ce animal ești în zodiacul chinezesc, VEZI AICI, pe SPECTACOLA.RO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel