EXCLUSIV  Horoscop Berbec, Taur, Gemeni, Rac. Zodia care primeşte "un strop suplimentar de carismă"

Foto: Freepik
Foto: Freepik

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

Berbec

"Începutul săptămânii este destul de neclar, destul de frustrant pentru că Marte, guvernatorul tău, se întâlnește cu Neptun în Casa a 12a. Nici tu nu știi ce vrei, nici oamenii din jurul tău nu știu ce vor de la tine și o să fii într-o baltă de dileme, din păcate. S-ar putea să recurgi din ce în ce mai mult la o nostalgie sau la a evada din lumea asta din care faci parte. Eu zic să ai răbdare, să nu iei decizii foarte importante pentru că Marte va intra în semnul tău și crede-mă este un aspect care te va încuraja enorm. Vă recomand multă activitate sportivă, decât să stați pe o canapea, mai bine ieșiți și plimbați-vă.

Intrarea lui Venus în Casa a 2a poate aduce beneficii pe plan financiar, cadouri, bonusuri sau poate chiar găsiți voi ceva să vă placă și puteți face o investiție.

Taur

Venus începe să tranziteze semnul vostru începând de mâine, asta înseamnă că primiți un strop suplimentar de carismă, aveți chef să vă ocupați de dorințele voastre, să vă pese mai mult de voi. Acest tranzit o să vă facă extraordinar de bine chiar dacă pe 1 Mai Venus face un Careu cu Pluto, acolo o să simțiți că oamenii din jur încearcă să vă schimbe. O mică rugăminte, Marte o să intre în Casa a 12a, el fiind și guvernator de Casa a 7a, așa că s-ar putea ca pentru unii din voi să apară și probleme în relații, dar nu din cauza voastră, ci mai degrabă din cauza partenerului. Asigurați-vă că sunteți alături de el, dar încercați să nu vă contaminați cu problemele lui

Gemeni

Bucurie mare, Mercur și-a oprit retrogradarea, dar în primele zile ale săptămânii n-o să vă simțiți foarte bine în propria piele pentru că Marte se întâlnește cu Neptun în Casa a 10a a carierei și aveți foarte multe nelămuriri. E o perioadă în care nici nu înțelegeți ce vă spun oamenii de la serviciu, vi se pare că fac prea multe schimbări și că trebuie să vă adaptați de la o zi la alta. Marte o să intre în Casa a 11a, ceea ce înseamnă că trebuie să fiți cât mai sociabili, aveți nevoie de oameni, de prieteni, de cunoștiințe. Sfatul meu este să vă împrăștiați cât mai mult în vremea ce urmează, pentru că dacă stați doar singuri n-o să vă simțiți bine.

Rac

Vouă vă plac sărbătorile, vă place să stați cu familia, e cel mai important lucru, doar că de data aceasta Marte intră în Casa a 10a a carierei, ceea ce înseamnă că o să pregătiți drobul sau o să fiți în drum spre mare de 1 Mai, dar ce să vezi primești un mail, telefon, sms, de la serviciu și deja situația respectivă te fură din peisajul sărbătorilor, o să fii stresat, te cerți cu toată lumea, dar inițial tu te preocupi prea mult cu ceea ce se întâmplă la serviciu. Încearcă să pui limite de la începutul săptămânii", a explicat Daniela Simulescu.

Vezi emisiunea integrală AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel