EXCLUSIV  Horoscop Balanță, Scorpion, Săgetător, Capricorn, Vărsător, Pești. Schimbarea rutinei poate fi benefică pentru nativii unei zodii

Pixabay
Pixabay

Astrologul Daniela Simulescu a transmis cele mai importante previziuni ale zilei pentru zodii.

BALANȚĂ

Ai început să respiri, Venus a intrat în Gemeni, îți priește, îți convine, cred și eu, este guvernatorul tău, dar asta te va face puțin să te duci către tot ceea ce înseamnă abstract și de fiecare dată când participi la o discuție să ți se pară nu trebuie să stai de vorbă cu toate lumea, să ți să pară că nu sunt la nivelul tău, să te retragi în castelul tău și să privești lumea de acolo. Vezi de ce vrei să te retragi în castelul tău, de ce îi eviți pe ceilalți? Asta că îți sunt toți inferiori să nu fie totuși un complex de superioritate. Încearcă să găsești totuși o linie. Adică da, să stai și în castelul tău, dar nici să îi vezi pe ceilalți că sunt vai de mama lor, nu știu nimic. 

SCORPION

O perioadă foarte bună din punct de vedere personal, indiferent ce se întâmplă în viața ta, că ești singur, că ești cu cineva, că ai cunoscut recent pe cineva. Insist de câteva zile, relația se dezvoltă altfel, vă cunoașteți altfel, vă apropiați altfel și luna nouă se petrece mâine în casa a VII-a la tine. Venus a intrat în casa a VIII-a, Marte este foarte bine aspectat, în toate eforturile tale ți-aș recomanda să fie în zona aceasta relațională. Dacă ai început un parteneriat profesional, dacă vrei să discuți cu altcineva la serviciu, sunt foarte bune aspecte și în acest sens. 

SĂGETĂTOR

Trebuie doar să ceri ajutorul pentru absolut orice se întâmplă în viața ta, că e la serviciu, că e în relație, învață să ceri ajutorul. Să nu ai orgoliu exagerat, mândrie, să nu ți se pară că nu ai cui să ceri ajutorul. Poate că nu poți face cumpărături, nu ai timp. Roagă pe cineva! Poate că ai nevoie de bani, poate că la serviciu nu le poți face pe toate. Să știi că aspectele sunt foarte bune la serviciu. Poate că la un moment dat te trezești cum multe proiecte și știi că nu poți să le faci pe toate. Roagă pe cineva! Trebuie să îți plimbe cineva cățelul, cumpărături, facturi. Dacă nu le poți face, roagă pe cineva și cu siguranță vei găsi ajutorul. 

CAPRICORN

Venus a intrat la tine în casa a VI-a, poți fi foarte drăguț cu colegii, sau colegii te pot ajută și dintr-o dată începi să vezi proiectele la care lucrezi cu alți ochi. Ori vin altele noi, ori vin unele cărora le găsești o altă părticică să te încânte. Din tot ceea ce faci tu, astăzi încearcă să găsești bucățica aia din care să zici, uite mă, vreau eu să sunt persoana respectivă, vreau eu să trimit mailurile alea, vreau eu să vând asta, vreau eu să discut cu clienții respectivi. Trebuie să fie o părticică de care să te legi și care să îți facă viața mult mai frumoasă azi.

VĂRSĂTOR

Încercați să vă schimbați puțin rutina. Marte este în casa a VI-a, face niște aspecte bune, luna se va petrece în casa a III-a. E nevoie de mai multă mișcare, e nevoie de mai multă agitație, e nevoie de mici schimbări. Faci astăzi una, mâine alta. E adevărat, luna nouă se va petrece în Taur și Marte este în Rac. Chiar dacă simți că sunt multe schimbări, chiar dacă nu înțelegi ce se întâmplă, chiar dacă simți că nu apuci nimic, să știi că micile schimbări, micile evenimente din această perioadă vor duce undeva, nu e treaba ta să știi unde duc, important este să te ții de ele. 

PEȘTI

Pentru tine toată săptămâna este importantă pentru că Jupiter este la gradul 29 în Vărsător și va intra în Pești pe 14. Deci tu încă de la începutul săptămânii stai că trebuie să faci ceva, stai că trebuie să vindeci ceva, stai așa cu un gând, cu o idee, ce sa fac, cum să mai fac. Și pentru tine, indiferent de restul aspectelor, îți recomand să te ții și să îți recunoști problemuțele: că ai început să te îngrași, că ai niște dureri, că mănânci nu știu cum, că nu funcționează nu știu ce. Învață în zilele acestea, cel puțin până pe 14 mai să îți accepți, pentru că pe urmă, unde vine Jupiter în semnul tău, unde îi ceri îi va și da niște posibilități. Plus că luna nouă se vede și mâine în casa a treia, trebuie gândit, trebuie căutat, trebuie cercetat și pus pe hârtie. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel