EXCLUSIV  Horoscop Balanță 2024. Daniela Simulescu, previziuni: Dacă nu aveți rezolvate aceste lucruri, totul va fi depresiv și neplăcut! - Video

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Freepik

Daniela Simulescu, astrolog DC News şi redactor şef Astrosens, a spus care sunt previziunile pentru nativii zodiei Balanță în anul 2024.

'După un an 2023 destul de plin, ținând cont de faptul că guvernatoarea voastră Venus a fost retrogradă, hai să ne uităm la acest 2024, care vă promite foarte multă muncă! În prima parte a anului, Saturn este direct în casa a 6-a, a locului de muncă, a sănătății! Deci, să recapitulăm! Ce v-aș recomanda este ca la început de an, după ce trec sărbătorile și vă mai liniștiți, puneți mâna pe telefon și să vă programați la doctor măcar pentru niște analize generale. Este foarte important să aveți grijă de imunitate, de vitalitate, de starea voastră.', a zis Daniela Simulescu.

'Dacă aveți probleme cronice să nu le mai ignorați sau dacă aveți simptome, să mergeți la doctor, să nu aveți frică! Trebuie să faceți asta pentru a avea grijă de sănătatea voastră! Saturn când intră undeva, dacă găsește ceva ce nu funcționează, o fisură mică de tot pe care voi vă faceți că nu o vedeți, o va face o mare crăpătură! Indiferent de vârsta pe care o aveți trebuie să aveți grijă de alimentație, cum dormiți, lucrați! Toată această rutină trebuie verificată, reverificată și îmbunătățită!', a declarat Daniela Simulescu.

'În a doua parte a anului, Saturn va retrograda în casa a 6-a, dragii mei! Și, atunci, aduce foarte multe momente mai neplăcute la locul de muncă, multe proiecte, enorm de mult stres. Dacă nu aveți rezolvată, măcar grija față de sine cu privire la analize medicale, stil alimentar și somn adecvat nu vă va fi ușor! Totul va fi așa foarte depresiv, neplăcut. Vă veți simți victime. De fapt, rolul lui Saturn în casa a 6-a, fie el în mod direct sau retrograd, vă obligă să aruncați balastul!

De exemplu, dacă vă duceți la serviciu să lucrați 8 ore și stăteați mult în pauze la țigară cu colegii, ei bine, în anul 2024 este potrivit să spuneți că nu mai fumați atât de multe țigări, că nu mai stați atât de mult la bârfă. Prin urmare, stau și îmi fac treaba pentru a o rezolva la timp ca să nu mă duc acasă, să stau stresată.', a zis Daniela Simulescu.

'De asemenea, Saturn nu mai vrea să vă forțați. Vrea să nu mai exagerați. De exemplu, dacă aveți niște proiecte și vreți să mai adăugați încă unul cu scopul de a crește în ochii șefilor... să nu forțați nota, să nu cereți ore suplimentare! Nu are rost! Nu o să mai puteți să le faceți pe toate! Sănătatea și modul în care lucrați sunt importante! 

'În ultima parte a anului, Jupiter este în continuare în casa a 8-a și se va întâlni cu Uranus în aprilie. Unii dintre voi vă veți trezi cu o moștenire pe nepusă masă sau veți începe un proces de succesiune, dar să vă așteptați la tot felul de situații surpriză! Unii dintre voi veți începe afaceri, unii veți da lovitura cu un proiect, dar să știți că Uranus are acest dar, respectiv te duce sus, dar te și coboară! Deci, dacă ajungeți sus cu o afacere în 2024, nu vă bazați că rămâneți așa! Aduceți-vă aminte că e foarte greu să rămâi acolo, sus! Nu riscați tot! Dacă ați câștigat un proiect nu aruncați toți bani! Fiți mai atenți! În relațiile cu instituțiile financiare, vă rog, verificați-vă foarte bine contractele, ce semnați și în ce condiții.', a spus Daniela Simulescu.

'În a doua parte a anului, Jupiter se duce în casa a noua, lucru care vă avantajează, vă ajută foarte mult pe cei care studiază la o școală sau pe cei care vor să se întoarcă la școală să își continue studiile! Dacă vreți să plecați, călătoriți este minunat, din punctul meu de vedere! La final de an, Marte, guvernator de casa a 7-a a relațiilor va fi retrograd! Tot aici, în casa a 7-a a relațiilor, între 2 și 25 aprilie Mercur va fi retrograd! S-ar putea, pe de o parte, să neglijați relația, dar să se schimbe acolo ceva, să vă atragă atenția!', a mai spus Daniela Simulescu.

VIDEO

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel